Renkli Görüntülere Haberleri

Renkli Görüntülere Haberleri

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Bu atlayış çok beğenildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

Geleneksel Düğün Yemekleri Festivali Gerçekleştirildi

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Geleneksel Muğla Düğün Yemekleri Festivali geniş bir katılımla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Otgöz, “Yörük Şenliği çok önemli bir değeri ifade ediyor”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Nursel Özdemir Kurumları’nda Yılsonu Coşkusu 

Fethiye’de eğitim alanında hizmet sunan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları’nda yılsonu coşkusu yaşandı. Düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, eğitim kurumlarında öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere sertifikaları törenle takdim edildi. 

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Karaca, “Büyük emek var”

Geleneksel hale gelen 13. Uluslararası Fethiye Festivali başladı. Renkli görüntülere sahne olan festivalin açılışını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile festival yönetimi yaptı. Festival 07 Mayıs 2023 Pazar Günü’ne kadar devam edecek.

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde bayramlaştı

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

DÖNEFİS COŞKUYLA AÇILDI

Fethiye’de faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu. Ünlü isimlerin yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

TÜRKİYE’DE İLK! DEAF BOWLS FESTİVALİ FETHİYE’DE YAPILDI

Deaf Bowls olarak bilinen Sağır Çim Bowling Festivali ilk kez Türkiye’de yapıldı. 100’e yakın İngiliz oyuncunun katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL ŞEHİR TURU

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyu’na yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ RENKLİ GÖSTERİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali düzenlenen görkemli törenle açıldı. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.

TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Kaymakamlığı ile Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

YAYLA KARAÇULHA’DA ÖZLEM ŞAHİN COŞKUSU

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yayla Karaçulha Yörük Şöleni renkli görüntülere sahne olurken Özlem Şahin konserine de yoğun katılım oldu. 2 gün süren şenliğe Seydikemer ve Fethiye’den yoğun katılım oldu.

YÖRÜK ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8.'si düzenlenen Yörük Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 2 gün süren gece konserlerle Seydikemer ve Fethiye yaylalarına hareket getiren Yörük Yarenlik şöleninde yoğun bir katılım oldu. Cumartesi günü yaren geçi ile başlayan Karaçulha Yörük Şenliği, Pazar günü gelin alma ile başlayıp bir birinden eğlenceli yarışmalarla devam etti. Son olarak akşam saatlerinde Özlem Şahin’in sahnesi ile şenlik son bulacak. Yörük Şenliğine Fethiye ve Seydikemer Siyasi Parti temsilcileri beraberinde STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’NIN FETHİYE AYAĞI TAMAMLANDI

Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne olmuştu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışmalarının düzenlendiği Türk Mutfağı Haftası son buldu.

FETHİYE’DE ‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) katkıda bulunduğu Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışması düzenlendi.

BİR FESTİVAL DAHA SONA ERDİ

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan festivale katılanlar 3 gün boyunca keyifli dakikalar geçirdi.

Kendileri küçük, tenis sevgileri büyük

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor kompleksinde düzenlenen Küçükler Tenis Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya katılan minikler şampiyon olabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Yatağan’da develer güreşti

Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlerde, Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden getirilen 192 deve güreştirildi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği güreşler, renkli görüntülere sahne oldu.

Türk kadınlar Birliği 50. Yılını kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, 50. kuruluş yıldönümünü coşkulu bir programla kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.