Sahne Oldu Haberleri

Sahne Oldu Haberleri

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

Otgöz, “Yörük Şenliği çok önemli bir değeri ifade ediyor”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ramazan Çelik Sevenleriyle Buluştu

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Ramazan Çelik’in sahnesi renkli anlara sahne oldu.

Kalben, Sevenleriyle Buluştu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

Basın mensupları yeşil sahada bir araya geldi

Fethiye’de basın mensupları, Fethiye Değirmenbaşı Sentetik Futbol Sahası’nda bir araya gelerek yeşil sahada ter döktü. Basın mensuplarının kendi arasında yaptığı futbol maçı keyifli anlara sahne oldu.

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde bayramlaştı

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

DÖNEFİS COŞKUYLA AÇILDI

Fethiye’de faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu. Ünlü isimlerin yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

TÜRKİYE’DE İLK! DEAF BOWLS FESTİVALİ FETHİYE’DE YAPILDI

Deaf Bowls olarak bilinen Sağır Çim Bowling Festivali ilk kez Türkiye’de yapıldı. 100’e yakın İngiliz oyuncunun katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL ŞEHİR TURU

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyu’na yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Kaymakamlığı ile Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

SEKİ ER MEYDANI KIRAN KIRANA MÜCADELELERE SAHNE OLDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Kıran kırana geçen güreşlerde final müsabakasında rakibi Mustafa Batu’yu yenen Ali Gürbüz, er meydanında büyük coşkuya neden oldu.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

FETHİYE’DE ‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) katkıda bulunduğu Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışması düzenlendi.

Kendileri küçük, tenis sevgileri büyük

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor kompleksinde düzenlenen Küçükler Tenis Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya katılan minikler şampiyon olabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Yatağan’da develer güreşti

Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlerde, Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden getirilen 192 deve güreştirildi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği güreşler, renkli görüntülere sahne oldu.

Türk kadınlar Birliği 50. Yılını kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, 50. kuruluş yıldönümünü coşkulu bir programla kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Abalı Hukuk Bürosu hizmette

Fethiye’de hizmete başlayan Abalı Hukuk Bürosu’nun açılış törenine yoğun bir ilgi oldu. Fethiye, Seydikemer ve bölgenin iş ve siyaset dünyasından davetlilerin yer aldığı etkinlik; renkli görüntülere sahne oldu.

19. Göcek Atatürk Kupası Yelken Yarışları başladı

Fethiye’nin Göcek Mahallesinde düzenlenen 19. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi başladı. Kıyasıya geçen yarış renkli görüntülere sahne oldu.

Göktepe Kültürü, şenliklerle yaşatılıyor

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Göktepe (Belenye) 7. Kültür ve Dayanışma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Türk bayrakları ile şehir turu attılar

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kadınlar Menteşe’de kansere “gol“ attı

Menteşe Belediyesi kadın çalışanları, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen “Kansere Gol Atıyoruz” futbol etkinliği ile bir araya geldi. Meme kanserine dikkat çekmek adına düzenlenen etkinlikte kadınlar futbol oynadı, zumba yapıp, öz savunma teknikleri öğrendi. 26 Ekim meme kanserini sembolize eden “Pembe Kurdele Takma Günü” olarak belirlenen günde düzenlenen etkinlikte kadınların futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

Bodrum can dostları için festival düzenledi, ‘Pati Fest’

Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Pati Fest’, renkli görüntülere sahne oldu.