Şarkı Haberleri

Şarkı Haberleri

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Kent Orkestrası’ndan “Cumhuriyet Şarkıları”

Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Zeynep Bastık Bodrum’dan Vazgeçmiyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, tatil için Bodrum’u seçti. Sosyal medya hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaştı.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Ahmet Şafak Sevilen Şarkılarını Seydikemer'de Seslendirdi 

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri'nin ilk gününde sahne alan ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla Seydikemerliler’i adeta coşturdu.

“Özel Çocuklara Özel” 70’leri Yaşayacak

Marmaris Belediyesi ve Marmaris'in Ritmi Özel Çocuklar Dayanışma Derneği (MARTİMDER) işbirliğiyle; otistik - down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar yararına düzenlenen gecede sanatçılar, 70’li yılların şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirecek.

“Hey Gidi Günler” Telmessos’da Sergilenecek

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Fethiyelilerle buluşuyor.

Ünlü oyuncu Seren Serengil Karaca’yı ziyaret etti

Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Barbunn’da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

"If it was me" adlı İngilizce oyun ayakta alkışlandı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘Drama Kursu’ kursiyerlerinin Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hazırladıkları Türk Büyüklerinin İngilizce tanıtımı ayakta alkışlandı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE ŞARKI SÖYLEDİ

Depremzede çocuklar gönüllü öğretmenler eşliğinde Fethiye KYK Yurdu’nda açılan sınıfta şarkı söyleyerek keyifli vakit geçirdiler.

TÜRKAN SAYLAN’IN YAŞ GÜNÜ KUTLANDI

Türkan Saylan’ın yaş günü, ‘Şarkılarla 80’li Yıllara Yolculuk’ adlı etkinlikle kutlandı. 

ŞARKILARLA 80’Lİ YILLARA YOLCULUK 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi ve Fethiye Belediyesi tarafından “Şarkılarla 80’li Yıllara Yolculuk” adlı program 13 Aralık Salı günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor. 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında FETAV ve ADD işbirliği ile Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülerin söylendiği bir konser düzenlendi.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Can Gox’un sahne aldığı Ölüdeniz’de binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Festival etkinliklerine destek verenlere Pazar günü ‘teşekkür belgesi’ takdim edildi.

KARASAÇLI, SEYİRCİLERİ COŞTURDU

Fethiye Belediyesi Sanatçısı olan Aysun Karasaçlı, dün akşam ki programda sesiyle seyircileri büyüledi. Enerjisiyle herkesten tam not alan Karasaçlı, sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılarını seslendirdi.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Elif Tokmak ve Sarper Mert Demirel, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

BABADAĞ’DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

ZİRVEDE CAZ KONSERİ

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio sahnesinde en güzel şarkılarına yer verdiler.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI OSMAN BATUR KESER İLE DEVAM ETTİ

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.

ALİ TUNÇ’TAN ÇALIŞ’TA MUHTEŞEM KONSER

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti. Çalış’ta toplanan yüzlerce vatandaş, Çalış Sahili’nde şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.