BABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine yoğun katılım oldu. Hakan Altun birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAĞIMLILIK YAPARIM
İlk defa canlı olarak Hakan Altun konserine katılan dinleyicilerine seslenen Hakan Altun “İlk defa konser verdiğim yerlerde genelde çok heyecanlanıyorum. Birde bu konser 1200 metrede olunca ayrı bir heyecan katıyor. Yükseklik korkum vardı nasıl çıkarım diye düşünürken şuan 1200 metredeyiz. İlk defa Hakan Altun dinleyenler varsa aranızda dikkat edin bağımlılık yaparım” dedi. 

O SES FETHİYE
Birbirinden güzel şarkılarına sahnesinde yer veren Hakan Altun “O ses Fethiye” dedi. Sevenleriyle düet yapan Hakan Altun slow şarkılarını dinleyicileri ile birlikte seslendirdi. 

HAKAN ALTUN KONSERİNE AKIN OLDU
Babadağ 1200 metrede gerçekleşen ve Babadağ Teleferiğin ev sahipliği yaptığı “eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Hakan Altun konserine akın oldu. Hakan Altun sevenleri Babadağ 1200 metrede bir araya geldi. 

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan, beşinci gününde Volkan Konak, altıncı gününde Serdar Ortaç, yedinci gününde Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio ve sekizinci gününde ise Hakan Altun sahne aldı.
BABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARIBABADAĞ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN