Şehir Hastanesi Haberleri

Şehir Hastanesi Haberleri

Ayaydın Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI 2 GÜN İŞ BIRAKIYOR

Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Ekrem Karakaya’nın 6 Temmuz 2022 tarihinde Konya Şehir Hastanesi’nde, görev yaptığı esnada hasta yakını tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilmesi nedeni ile doktorlar bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca “Sağlıkta Şiddete Hayır” sloganı ile iş bırakacaklar. Görevlerini yaptıkları sırada can güvenliği isteyen sağlıkçılar bununla ilgili Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi yanında basın açıklaması yaptılar.

Genel Başkanla taziyede bulundu

Koronavirüs tedavisi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi'nde 19 Mayıs tarihinde vefat eden İyi Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'in ailesine taziyede bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Şimşek’in mezarını da ziyaret etti. Taziye ziyaretine İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.