Şimşek Haberleri

Şimşek Haberleri

Başkan Akdenizli: “Hasan Ağabeyimizin İsmini Ölümsüzleştirdik”

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi iken hayatını kaybeden merhum Hasan Şimşek’in anısını yaşatmak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir caddeye “Hasan Şimşek Caddesi” adı verildi. 

Emeklilerin isyanı

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'le Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın birlikte çalışmasıyla yapılacak düzenlemelerle en düşük emekli maaşının yükseleceği ve Ocak zammıyla birlikte bütün emekli maaşlarının zam alacağı öğrenildi. Fethiye’de yaşayan emekli Seyfi Deveci, emekli maaşının kiraya bile yetmediğinin isyanını mikrofonlarımıza belirtti.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Bakan Şimşek: 'Çalışmalarımız var'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek üniversite öğrencilerine KDV ve ÖTV'siz bilgisayar ve telefon satışı 'Çalışmalarımız var ama onun detayını veremiyorum' dedi.

Şimşekler Afyon’da

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon hazırlıklarına Afyon'da devam ediyor.

Şimşeklerde İki Ayrılık

Fethiyespor, yeni sezon için transfer çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Şimşeklerde Burak Başkaya ve Onur Taha Takır ile yollar ayrıldı.

Başkan Akdenizli Oyunu Kullandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için oyunu Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokulunda kullandı.

Şimşekler grubunda şampiyon Kocaliespor

Fethiyespor’un mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonun şampiyonu Kocaliespor oldu.

Şimşekler Ligi 8. Sırada Tamamladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele Fethiyespor, 37 hafta sonunda ligi 8. sırada tamamladı.

Şimşekler, 1461 Trabzon FK virajında

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta karşılaşmasında Fethiyespor, sahasında 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

Şimşekler, taraftarıyla vedalaşıyor

Fethiyespor, ligin son maçında TFF 2.Lig Kırmızı Grup 37.Hafta mücadelesinde 16 Mayıs Salı günü 15.00’de evinde 1461 Trabzon FK'yı konuk ederek sahasında taraftarıyla vedalaşacak. 

Şimşekler, Kırklareli virajında

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 36.hafta mücadelesinde yarın Weecoins Kırklarelispor'a konuk olacak.

Şimşeklerin rakibi düşmeye yakın

Pazarspor adına hayati önem taşıyan maç 30 Nisan Pazar günü 15.00’de Pazar İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

Şimşekler Uşakspor’a konuk oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 33.hafta mücadelesinde Uşakspor’a konuk olacak.

ŞİMŞEKLER LİDERİ AĞIRLAYACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 28. haftasında evinde oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

ŞİMŞEKLER DİYARBAKIR’DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fetthiyespor, Diyarbakır deplasmanından 1 puan çıkarttı.

ŞİMŞEKLER 1 PUANA RAZI OLDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin üst sıralarında bulunan İskenderunspor’u konuk etti. Çekişmeli giden maçta skorda denge bozulmadı. Mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ŞİMŞEKLER’DEN NET GALİBİYET 3-1

Fethiyespor, Antalya kampında 2. hazırlık maçında Ankaraspor’u 3-1 mağlup etti.

ŞİMŞEKLERE SOL BEK TAKVİYESİ

Ara transfer dönemi devam ederken Fethiyespor, son olarak İskenderunspor forması giyen sol bek Emre Bekir ile anlaştı.

FETHİYE’DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 17’nci maçında evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırladı. 90 dakikalık bu zorlu mücadelede bir gol gören Fethiyespor evinde 3 puanın sahibi oldu. Fethiyespor - Kırklarelispor maçını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı tribünden izledi.

ŞİMŞEKLER iSKENDERUN’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligde 2 maçta 2 galibiyet alan İskenderunspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup oldu.

ŞİMŞEKLER İSKENDERUN DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu akşam saat 19.00 da ligde 2 maçta 6 puan toplayan lider İskenderunspor ile karşılaşacak.

ŞİMŞEKLER İSKENDERUN DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu akşam saat 19.00 da ligde 2 maçta 6 puan toplayan lider İskenderunspor ile karşılaşacak.

ŞİMŞEKLER, İSKENDERUN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ŞİMŞEKLER, İSKENDERUN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR Fethiyespor, sezonun üçüncü karşılaşması olan İskenderunspor deplasmanı hazırlıklarına devam ediyor.

ŞİMŞEK TEK ATTI, 3 ALDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ikinci karşılaşmasında evinde Van Spor FK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı eşitlikle tammalandı. İkinci yarıda baskıyı arttıran Fethiyespor uzatma dakikalarında Oktay’ın güzel golüyle 3 puanı almasını bildi.

ŞİMŞEKLER, VAN SPOR’U BEKLİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ikinci karşılaşmasında evinde Van Spor’u konuk edecek.

661. KIRKPINAR’DAN MUĞLA’YA 2 MADALYA

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

ŞİMŞEKLER 2. LİG’DE

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞİMŞEKLER ANKARA’DAN ŞEN DÖNÜYOR 2-5

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 29. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında bulunan Çankaya FK ile karşılaştı. Gollü geçen karşılaşmanın ilk yarısına lacivert beyazlılar 1-2 önde girdi. İkinci yarıda da karşılıklı goller devam etti. Fethiyespor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşma 2-5 tamamlandı. Şimşekler Ankara’dan 3 puan ile ayrılmasını bildi.