Sıralama Haberleri

Sıralama Haberleri

Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sırası

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Başkan Akdenizli: 'Seydikemer’imize Değer Katmaya Devam Edeceğiz'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2022'de vergi rekortmeni sıralamasına giren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Filiz Topçu'dan Bilime Çağrı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi "Eğitimde Akıl ve Bilime Çağrı" konulu yazılı basın açıklamasında bulundu.

FTSO, Rekortmen Üyelerine Plaketle Teşekkür Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) vergi, istihdam ve ihracat rekortmenleri sıralamasında ilk 3 sırada yer alan başarılı üyelerine plaketle teşekkür etti. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, rekortmen üye firmaların sahiplerini ve yöneticilerini işyerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim etti. 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, kurumlar vergisi sıralamasında ilk 5’te

2022 yılı için Gelir İdaresi Kurumu’nun yayınlamış olduğu verilere göre Kurumlar Vergisi sıralamasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye’de ilk 5’e girdi. Bunun üzerine ise Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ortak basın açıklamasında bulundu.

Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı geçtiğimiz haftalarda da Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükselerek, 16. sıraya yerleşti.

MSKÜ, Uluslararası Düzeyde En İyi 10 Üniversite Arasında

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), “The 10 Best Institutes for Higher Education, 2023” sıralamasında en iyi 10 üniversite arasında yer aldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI SAATCI’DAN AÇIKLAMA

İyi Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, sıralamaların açıklamasınmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ SIRALAMASI

AK Parti Muğla blletvekili sıralaması belli oldu.

MİLLETVEKİLİ GİRGİN, “EĞİTİMİ YAPBOZ’A ÇEVİRDİNİZ”

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin Milli Eğitim Bakanlığı Bütçe Görüşmelerinde yaptığı konuşmada AKP dönemindeki Milli Eğitim Bakanlarının uygulamalarından kronolojik sıralama yaparak eleştirilerini dile getirdi.

ZİRVEYİ ZORLUYORLAR

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Satranç Şampiyonasında Muğla’yı temsil eden görme engelli kadın sporcularımız derece alarak Türkiye sıralamasında zirveyi zorladılar.

ADM VE GDZ ELEKTRİK, ÇEVRESEL-SOSYAL-YÖNETİŞİM SKORUYLA TÜRKİYE BİRİNCİSİ, “GELİŞMEKTE OLAN PAZARLAR”DA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Adm ve Gdz Elektrik, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında elde ettiği 62 puanla en yüksek derece olan “A1 İleri Düzey” derecesini aldı. Şirketler, bu puanla Türkiye elektrik sektöründe birinci sırada yer alırken; “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da elektrik sektöründe üçüncülüğü elde etti.

KRİZ SADECE TL’Yİ VURDU

Dünya’da en değerli para birimi sıralamasında 2017 yılına kadar 20. sıralarda bulunan Türk Lirası 2022 yılında 44. sırada kendisine yer bulabildi. Türk Lirası ayrıca 2021 yılında dolar karşısında en çok değer kaybeden ülkeler sıralamasında yüzde 44 ile birinci olarak büyük itibar kaybetti.

AYDEM Yenilenebilir Enerji, Çevresel-Sosyal-Yönetişim skoruyla yine Türkiye Lideri

Aydem Yenilenebilir Enerji, bağımsız derecelendirme kuruluşu Moody’s/ Vigeo Eiris tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında, bu yıl da elektrik sektöründe Türkiye lideri oldu ve “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da birinciliği elde etti.

MSKÜ, Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı TUS birincisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) 2021 puan sıralamasında birinci sırada yer aldı.

MSKÜ, 7 Fakültesi ile ilk 20’de yer aldı

UniAr 2020 Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri sıralamasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birçok fakültesiyle ilk 20’de yer aldı.

CHP’li Erbay, “Turizm çalışanları aşılanmalı”

Turizm sektörünün sağladığı döviz girdisi ve birçok sektörlere verdiği katkı nedeniyle lokomotif bir sektör olduğunu söyleyen CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Avrupa’da büyük bir hızla devam eden aşılama çalışmaları 2021 turizm sezonu için umut vadetmektedir. Yaşanacak turizm hareketliliğinden, ülkemizin 2021 yılında hak ettiği payı alabilmesi için gerekli tedbirler alınmalı ve turizm sektörü çalışanlarına aşılama sıralamasında öncelik sağlanmalıdır.” dedi. 

Milas Belediyespor Alanya deplasmanında

Milas Belediyespor TVF 1. Lig’in 15. haftasında gruptaki sıralama açısından büyük önem taşıyan maça çıkıyor. 

En hızlı büyüyen 100 şirket belli oldu  

TOBB, TEPAV ve ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.

Başkan Çıralı, ‘TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’ne katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ‘TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’ne online video konferans yöntemiyle katıldı. Törende Türkiye'nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi kamuoyuna ilan edildi.

MSKÜ Dünyanın En Çevre Dostu Üniversiteleri Arasında

Dünya üniversitelerini çevreye duyarlılık, enerji, atık, ulaşım yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında her yıl değerlendiren GreenMetric Dünya Üniversiteler sıralamasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dünya 408.’si ve Türkiye 22.’si oldu.

MSKÜ, Öğrencilerinin En Mutlu Olduğu İlk 10 Üniversite Arasında

FERDİ YAVUZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında “genel memnuniyet” sıralamasını 12 sıra birden yükselterek 10. sırada yer aldı.