FTSO, Rekortmen Üyelerine Plaketle Teşekkür Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) vergi, istihdam ve ihracat rekortmenleri sıralamasında ilk 3 sırada yer alan başarılı üyelerine plaketle teşekkür etti. FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, rekortmen üye firmaların sahiplerini ve yöneticilerini işyerlerinde ziyaret ederek plaketlerini takdim etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye ve Seydikemer’de ihracat, vergi ve istihdam alanında sıralamaya girerek bölge ve Türkiye ekonomisine değer katan FTSO üyelerine özel hazırlanan teşekkür plaketlerini, Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver, 17 Kasım Cuma günü yapılan özel ziyaretlerle sahiplerine takdim etti.
Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, ekonomide yüksek enflasyonun neden olduğu belirsizliğe ve istikrarsızlığa rağmen, yılmadan üreten ve çalışan tüm Oda üyelerinin teşekkürü hak ettiğine dikkat çekerek, “Ege İhracatçılar Birliği, Vergi İdaresi ve SGK kayıtlarına göre sıralamada ilk üçe giren rekortmen Oda üyeleri nezdinde, bölgemiz ekonomisine katkı yapan tüm üyelerimize teşekkür ederiz” dediler.  
FTSO yönetimi, ziyaretlerin Seydikemer’de de sıralamaya giren FTSO üyeleri ile önümüzdeki günlerde devam edeceğini açıkladı. 
İhracat Rekortmenleri 
FTSO yönetiminin ziyaretleri kapsamında, 2022 yılında Fethiye’den geçekleştirilen ihracatta ikinci sırada yer alan FTSO üyesi DLR Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi sahipleri Muhterem Dereli ve Enes Dereli’ye, ihracat sıralamasında üçüncü sırada yer alan Er İnşaat Harfiyat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mali Müşaviri Çağlar Yıldırım’a plaketleri verildi. 
Vergi Rekortmenleri 
Fethiye kurumlar vergisi sıralamasında ilk sırada yer alan Anadolu Göcek Marina Turizm Yatırımları Anonim Şirketi D Marin Göcek Müdürü Bora Ergezgin’i, ikinci sıradaki Doğantur Turizm Emlak İnşaat Taahhüt Nakliye Akaryakıt LPG Otogaz İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Doğan’a, üçüncü sıradaki Kıvrak Motor Oto ve Makina Turizm -İthalat- İhracat -İnşaat-Turizm Taşımacılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi sahibi Nuri Kıvrak’ı ve gelir vergisi rekortmeni Mendos Ticaret İşletme Sahibi Ramazan Mendos’u iş yerlerinde ziyaret ederek teşekkür plaketlerini verdi.
İstihdamda Esnaf Hastanesi 2. sırada
Fethiye’de istihdam rekortmenleri sıralamasında ikinci sırada yer alan Lokman Hekim Özel Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin teşekkür plaketini ise Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Fethiye Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Atik Kocaman ve Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Ünal’ın da katıldığı törenle FTSO yönetiminden teslim aldılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN