Sohbet Haberleri

Sohbet Haberleri

Yiğit, problemler ve çözüm önerileri üzerine sohbetler gerçekleştirdi

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylarına destek istedi

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Karaca, “Semt Pazarlarını Modern Hale Getireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

FTSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri'nden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Zafer Partili Aday Yiğit vatandaşlarla buluştu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Küçükala, Halk Evinde Vatandaşları Dinledi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, seçim çalışmaları kapsamında Halk evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu vatandaşlar ile sohbet eden Küçükala, halkın talep ve arzularını dinledi.

Başkan Akdenizli, vatandaşlarla biraraya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Kökten Patlangıç Pazarını Ziyaret Etti 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Aday Adayı Selçuktan FTSO’yu Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Aday Adayı Kökten, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi. 

Gaziler Derneği’nden ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

Emlakçılara anlamlı organizasyon

Fethiye Emlakçılar Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi. Çalış Plajı’nda bulunan Çalış Balıkçısı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı programa yoğun bir katılım olurken, etkinlik sohbet havasında geçti.

Teknopark Kariyer ve Teknoloji Sohbetleri" Etkinliği Büyük İlgi Gördü

GEKA’NIN düzenlediği “Kariyer ve Teknoloji Sohbetleri" etkinliğinde geleceğin iş dünyasının teknolojik açıdan nasıl şekilleneceği konuşuldu.

Öğretmenler 29 Ekim’de bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. yılında Büyüksamanlı Plajı’nda yaşında bir araya gelen öğretmenler, sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri düzenlendi

Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programda, personel ile sohbet edildi. Mevlidi nebi haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Kitap Sohbetleri Devam Ediyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen Kitap Hazzı etkinliğinin yedincisi gerçekleştirildi.

Myra Yapı İnşaat sahibi Ahmet Yasin Çolak, Başkan Köktener’i ziyaret etti

Fethiye’de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette inşaat sektörüne yönelik değerlendirmeler yapıldı. 

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Saatcı Teveccühle Karşılandı

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahalleleri ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Saatcı, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de taleplerini dinledi. 

MİLAS BELEDİYESİ İLK İFTAR SOFRASINDA 4 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI

Ramazan ayı dolayısıyla Milas Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin ilki, Belediye Ek Hizmet Binası arka bahçesinde gerçekleştirildi. İftara katılanlarla buluşan Başkan Tokat, yemek dağıttı, katılan vatandaşlarla sohbet etti.

YILDIRIM, “MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı. Muğla’da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım’da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ PARTİLİ GENÇLER, “BİZ DE VARIZ” DEDİ

Fethiye İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları, Salı pazarı esnafını ziyaret ederek sohbette bulundu

CLUB TUANA’DA DEPREMZEDE KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK

Club Tuana Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında program düzenlendi. Programa katılım yoğun olurken kadınlar sohbet eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

KAYMAKAM KARAMAN PAZARYERİ MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Pazaryeri Mahallesi’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette karşılıklı istişarede bulunuldu.

MEHMET DEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, esnafı ziyaret ederek vatandaşla sohbet etti.