Sonuç Haberleri

Sonuç Haberleri

Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

Büklü, ‘En kalbi duygularımla teşekkür ederim’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Başkan Akdenizli, Yeni Döneminin İlk Gününde Coşkuyla Karşılandı

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Ayaydın; “Kimsenin şüphesi olmasın”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Koylu Yerel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Saatcı, “Sonuç Güzel Olacak”

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili 'seçimlerden çekilecek' şeklinde ortaya atılan iftiralara cevap verdi. "Yalan söylerken bari üstürublu söyleyin" diyen Saatcı, önde götürdüğü yarışı zaferle taçlandıracaklarını belirtirken 2024 seçim başarısının bütün seçim başarılarından daha güzel olacağını açıkladı.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Muhammet Kökten’in Girişimleri Sonucunda Çalışmalar Başladı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

’Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması’ Tamamlandı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" ve "Dîvân-u Lugâti't-Türk Hakkında Deneme Yazma Yarışması" sonuçları açıklandı.

Seydikemer’in 2023 Yılı Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Seydikemer’in nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 65 bin 851 oldu.

Fethiye’nin 2023 Yılı Nüfusu Belirlendi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Fethiye’nin nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 177 bin 569 oldu.

Fethiyespor, Kastamonuspor’a Konuk Oluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Fethiyespor, İnegölspor İle Yenişemedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Seydikemer, Haftaya Şehitlerimizi Anarak Başladı

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

Tilkici, “Bu bir hizmet yarışı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Tilkici, “Yerel seçimler öncesinde başvuru yapıp yapmama konusunda çok düşündüm. Bana gelen talepler ve düşüncem sonucunda vardığım kanıya istinaden aday adayı olmaya karar verdim” dedi. 

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Gülleri, "Isparta maçının sonucu böyle olmamalıydı"

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 16.Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor'a 3-0 mağlup oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, mağlup oldukları Isparta 32 Spor maçı ile Pazartesi günü oynayacakları Arnavutköy Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Gülleri, “Sonuçlandırma sıkıntımız var”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 1-1 berabere kaldıkları Karaman Futbol Kulübü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu

Aydın-Muğla karayolunda seyreden 09 ACE 884 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tarlaya uçtu. Meydana gelen trafik kazasında Çine Devlet Hastanesi’nde görevli doktor Güliz E. yaralandı.

Demir, 'Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, CHP 38. Olağan Kurultayı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Demir: "Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü. Alınan yeni karar hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Fethiyespor Maçında Skandala İmza Atmıştı, 1 Ay Maç Yönetemedi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

İzmir'de gece yarısı korkutan deprem

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9 kilometre olarak ölçüldü. Kentte kısa süreli paniğe yol açan sarsıntı sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

6. ulusal fotoğraf yarışması düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez kazandı.

FRT TV’nin sosyal medya hesabı kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

Fethiyespor İtiraz Etmişti, Sonuç Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10 Eylül’de oynanan GMG Kastamonuspor maçındaki 'Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye'ye bile getirmediği' futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili yaptığı itiraz Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı itiraz, alınan karar sonucu reddedildi.

Sağlıkta Dönüşüm: “Hayat Kurtaran’dan Şiddet Kurbanı’na!

Türkiye’de hastane, ASM, hekim ve sağlık çalışanı sayısının halen yetersiz olması, hasta sayısının her geçen gün artış göstermesi ve buna karşılık ısrar edilen yanlış sağlık politikaları sağlık sistemini çıkmaza ve çöküşe sürüklüyor. Sağlık sistemindeki aksaklıkların nedeni olarak sağlık çalışanlarının hedef gösterilmesi, sağlıkta şiddeti doğuruyor. Birlik ve Dayanışma Sendikası, “Sağlık’ta Dönüşüm”ün sonuçlarına dikkat çekerek yetkilileri göreve çağırıyor.

Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.