Fethiyespor, Kastamonuspor'a Konuk Oluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor'a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00'te Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 21.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider GMG Kastamonuspor’a konuk olacak. Mücadele, 27 Ocak Cumartesi günü (yarın) 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Batman bölgesinden B Klasman Hakemi Mehmet Terece yönetecek. Terece’nin yardımcılıklarını Ahmet Bingöl ile Şükrü Çavcı yapacak. Dördüncü hakem olarak Bedirhan Yiğitbaş görev yapacak. İlk devrenin 3. Haftasında iki takım arasında oynanan müsabakayı GMG Kastamonuspor, Yusuf Türk’ün 90.dakikasında attığı golle 1-0 kazanmıştı.

GMG Kastamonuspor, 43 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. Fethiyespor ise 23 puanla ligin 14.sırasında bulunuyor. Iğdır FK ve Amedspor’unda zirveye yaklaşmasıyla ev sahibi takım için bu maç büyük önem taşıyor. GMG Kastamonuspor’un yanı sıra Fethiyespor’unda kümeyle arasında 4 puan kalmasından dolayı iki takım da bu maça büyük konsantrasyon ile çıkacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN