Sosyal Medya Hesabı Haberleri

Sosyal Medya Hesabı Haberleri

Ayaydın; “Kimsenin şüphesi olmasın”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Kökten, 'Unutmayın! Bir Kenti Sadece Yöneticiler Yönetmez'

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Sigaraya bir zam daha

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris grubuna da zam geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre Philip Morris sigara grubuna 5 TL'lik zam geldi.

FRT TV’nin sosyal medya hesabı kurtarıldı

Yaklaşık 1 aydan bu yana siber saldırı altındaki SED Medya bünyesinde bulunan Fethiye'nin tek televizyonu FRT TV'nin Facebook sosyal medya hesabı yapılan çalışmalar sonucunda yeniden kullanımda.

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Fethiye Paylaşımı

Ünlü Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından Kayaköy’deki eski bir fotoğrafını paylaşıp “Fethiye Kayaköy olmalı.. #tbt” paylaşımı yaptı. Paylaşım, Fethiye’deki sevilenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Zeynep Bastık Bodrum’dan Vazgeçmiyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, tatil için Bodrum’u seçti. Sosyal medya hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaştı.

Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu

Dolandırıcılar bu kez de Fethiye’nin tek kadın muhtarı, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ın sosyal medya hesabını çaldı. Vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcılar ‘sosyal yardımlaşma ödeneği’ yalanıyla mesajlar attı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI SAATCI’DAN AÇIKLAMA

İyi Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, sıralamaların açıklamasınmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

KONYA EREĞLİ'DE 4.3 BÜYÜKLÜĞÜDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Konya'nın Ereğli ilçesinde 17.01 sıralarında de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre deprem Yerin 7,05 km derinliğinde meydana geldi.

CHP'Lİ ALBAN: "VALİLİK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞTİR"

Muğla Valiliği’nin, AKP bayraklarının taşındığı mitingi sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepkiler devam ediyor.

BAŞKAN ERDOĞAN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün dev yatırımların yapıldığı Muğla'ya geldi. Başkan Erdoğan, Muğla'da 15 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen 152 projenin açılışını yaptı. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Türkiye Yüzyılı destanını Muğla’yla, Muğlalılarla birlikte yazacağız. Çünkü biliyoruz ki Muğla Türkiye Yüzyılı’na hazır" ifadelerine yer verdi. Toplu açılış töreni için Muğla'da bulunan Başkan Erdoğan halka hitap etti.

VİRA BİSMİLLAH DİYEREK ADAY OLDU

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi başkanlığı için Fethiye’nin denizcilerinden Ali Somyürek’de aday olduğunu sosyal medya hesabından ‘’Vira Bismillah’’ diyerek açıkladı

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

SERKAN YALNIZ, ALİM BAŞKAN’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın kendisini tehdit ettiği ve telefonda küfürlü sözler sarf ettiği iddiasıyla suç duyusunda bulunan Serkan Yalnız sosyal medya hesabından özür dileyip davaları geri çektiğini belirtti.

Akaryakıta rekor zam

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapılacak.

Balon balığı alımları başladı

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılı Balon Balığı Alımları Başladı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “2022 yılı Balon balığı alımları 3 Ocak 2022 tarihinde başlamış olup avlanacak balon balıklarının teslim alma yöntemi bütün balık veya kuyruk alımı olarak gerçekleştirilecektir” denildi.

Soydemir’e destek büyük

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’na kısa bir zaman kala Başkan Mehmet Soydemir esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve sanatkarın ilgi ve sevgisi ile karşılanan Soydemir’e sosyal medya hesabından da destek mesajları geliyor.

Karayiğit, Sağlığına Kavuşuyor

Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit koronavirüse yakalandı. Evinde karantina sürecinde bulunan Karayiğit, bu süreçte kendisine destek olan, arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sosyal medya hesabından yayınladığı mesajıyla teşekkür etti.

Vergi, ceza ve harçlarına büyük zam

Fethiyede Mali Müşavirlik yapan Nevzat Küçükdöğreli sosyal medya hesabından vatandaşları ilgilendiren bilgiler paylaşıyor. Küçükdöğerli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2022 yılında Vergi Ceza ve Harçlarının 6.2 artacağı bilgisini paylaştı.

Fethiyespor’dan dolandırıcılara karşı uyarı

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda olan Fethiyespor sosyal medya hesabında kulüp adına bağış toplandığı ifade edilerek dolandırıcılara karşı dikkatli olunması için bir mesaj yayınladı.

2B Satışı Mağdurlarına Yeni Düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u TBMM’de ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, sosyal medya hesabından; “ Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda, 2-B arazilerinin satışı konusunda yeni bir düzenlemenin yapılmasına ihtiyaç olduğunu bildirdik. Taksitlerini zamanında ödeyemeyerek mağdur olan hemşerilerimizin lehine yeni bir düzenleme yapılacağını müjdeliyoruz” paylaşımını yaptı.

Filiz Akın Bodrum’daki hastane odasından son halini paylaştı

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlık durumu iyiye giden sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın, hastaneye yatırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumu ile ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

Aşıda 40 yaş üstüne randevu başladı

Covid-19 aşısı için 40 yaş ve üstü vatandaşlara randevu verilmeye başlandı. Sağlık Bakanı Koca, duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı, "Bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz" bilgisini paylaştı.

Kaymakam Aksoy, Marmaris’te vaka yok

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy; sosyal medya hesabından  dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, toplumsal bağışıklığa ulaşmanın artık çok yakın olduğuna dikkat çekerek; Marmaris’te bugün için vaka olmadığını söyledi.

Eğitim-Sen’den, Öğretmen Yunus Taşkıran’a Kınama

Fethiye'de Din Kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerine silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından yanıt vermişti. Eğitim-Sen Fethiye temsilciliği Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa tepki göstererek Taşkıran’ı kınadı. Eğitim-Sen Fethiye temsilcisi Ali Türk yaptığı basın açıklamasında, “Bu kişi hakkında açılan soruşturmanın takipçisi olacağız. Olayın peşini bırakmayacağız ve kapatılmasına göz yummayacağız. ‘'Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek’’ suçtur. Gerekli cezanın uygulanmasını bekliyoruz” dedi.

Taşkıran’a bir tepki de CHP’li genç siyasetçiden geldi

Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesabında silahlı fotoğrafıyla paylaştığı yazıya tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Fethiye'de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Yunus Taşkıran’a bir tepki de CHP’li genç siyasetçi Turhan Doğu’dan geldi.

Eğitim-İş’ten Taşkıran’a Kınama

Fethiye'de Din Kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Eğitim-iş Fethiye temsilciliği Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa tepki göstererek Taşkıran’ı kınadı, Eğitim-iş Fethiye temsilcisi İstem Altınçekiç yaptığı basın açıklamasın da “Öğretmenin en büyük silahı kalemi ve pedogojik formasyonudur. Toplum önünde öğretmenlik mesleğinin saygınlığını ve güvenirliğini zedeleyecek davranışlarda bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Yunus Taşkıran adlı kişinin sosyal medyadaki paylaşımlarını Eğitim-iş Sendikası olarak kınıyor ve yetkilileri gereken tedbir ve önlemleri almaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Soylu'ya silahlı destek mesajı yapan öğretmen hakkında inceleme başlatıldı

Fethiye'de din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari işlem başlatıldığı öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran için idari işlem başlatıldığını ve incelemenin devam ettiğini belirttiler.

Din Kültürü Öğretmeninden Soylu'ya silahlı destek mesajı

Fethiye’de din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran,İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk İstifa Etti

3. lig 2. Grupta play-off yarı final maçında elenen Fethiyespor’da Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk’ün istifası kulüp sosyal medya hesabından da duyuruldu. Kendisi ile görüştüğümüz Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, “Takımımız direk çıkma düşünceleri ile kurgulanmıştı. Kendimi başarılı bulmuyorum. Daha sağlıklı bir hale gelebilmem için dinlenmem gerekiyor” dedi.