Yardım Eli Haberleri

Yardım Eli Haberleri

Başkan Akdenizli’den Yardım Eli

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. 

EMNİYET EKİPLERİNDEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Son zamanların en büyük felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve 10 ildeki deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de depremzedeleri unutmadı.

KÖYCEĞİZ’E YARDIM ELİ UZATILDI

Fethiye Belediyesi ve AHBAP Derneği işbirliğinde Köyceğiz yangınında zarar gören ve ekonomik durumu iyi durumda olmayan vatandaşlara beyaz eşya yardımında bulunuldu.

EVİ YANAN VATANDAŞIN EŞYALARI TESLİM EDİLDİ

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Dükkan Senin Mağazası ekipleri, Yeşilüzümlü’de evi yanan vatandaşa yardım eli uzattılar.

Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Fethiye Belediyesi tarafından Yayla Bekçiler ve Yayla Çobanisa mahallelerinde evi yanan vatandaşlara yardım eli uzatıldı. 

Muğlalı arıcılardan Erzurumlu arıcıya yardım eli

Konya Karatay yolunda kaza yapan Erzurumlu arıcının imdadına Muğlalı arıcılar yetişti. Muğlalı arıcılar aracı kaza yapan Erzurumlu arıcının arılarını güvenli bir şekilde kovanlara taşıdı.

Evi Yanan Aileye Kızılay’dan Yardım Eli

Türk Kızılay Menteşe Şubesi ekipleri Muğla'nın Menteşe İlçesi Akbük Mahallesi'nde meydana gelen yangında evi tamamen yanan 57 yaşındaki Halil İbrahim Uysal ve eşini ziyaret ederek, yakınlarında misafir olarak kalan aileye kıyafet ve gıda kolisi yardımında bulundu.

Oğlunu yaşatabilmek için hastane hastane geziyor 

Seydikemer ilçesinde beyninde biriken sıvı sebebiyle ölüm kalım mücadelesi veren 13 yaşındaki Hasan Alper Akgül’ün babası Selahattin Akgül, oğlunun tedavi masraflarını karşılayamadığını belirterek; yetkililerden yardım istedi.

SMA hastası Rüzgar Bebeğe Datça'dan yardım eli 

İzmir'de 18 aylık SMA Tip 2 hastası olan Rüzgar Bebek için Muğla'nın Datça İlçesi'nde yardım gönüllüleri tarafından destek kampanyası başlatıldı. 

İngiliz Uyruklu Kadın ve Çocuklarına Kızılay’dan Yardım Eli

Türk Kızılay Menteşe Şubesi, Muğla’da yaşayan İngiliz kadın ve çocuklarına yardım eli uzattı. 

Milas Belediyesi’nden evde müzik festivali

Milas Belediyesi pandemi süreci nedeniyle mağdur olan ve sahne alamayan müzisyenlere yardım elini uzatarak, sanatçılara destek oluyor. Bu kapsamda Milas Belediyesi ve Muğla Müzisyenler Derneği işbirliği ile konserler düzenlenecek.

Kızılay Fethiye Şubesi yardım eli uzattı

Fethiye’de harabe bir evde yaşayan ve bakıma muhtaç olan Dudu Kökçü’ye, ilk yardım eli Kızılay Fethiye Şubesi tarafından uzatıldı.

Ortaca Belediyesi Sokağa Çıkma Yasağında Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşıladı

Ortaca Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara yardım elini uzattı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri hafta sonu boyunca vatandaşların ekmek, ilaç ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

Yangın Mağduru Aileye Yardım Eli

Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde meydana gelen yangında evsiz kalan Gezgin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaraların sarılması ve aileye yardımda bulunulması için talimat verdi.