Yenileniyor Haberleri

Yenileniyor Haberleri

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

Çalış Köprüsü yenileniyor

Manzarasıyla insanları büyüleyen Çalış bölgesinde bulunan Çalış Köprüsü yenileniyor.

KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallerin zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

İçme suyu hatları yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Seydikemer'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Atatürk Spor Salonu yenileniyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Muğla Atatürk Spor Salonu’nda bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Perşembe Pazarının Çatısı Yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında zemini ve taşıyıcı kolonları yenilenen pazar yerinin 6 Bin metrekarelik çatısı da yenileniyor. Hizmet ve kullanım ömrünü tamamlayan, bazı bölgeleri çürüyen ve paslanan pazar yeri çatısının yenileme çalışmaları devam ediyor.

Tartan pist yenileniyor, sıcak asfalt (BSK) Ölüdeniz Caddesi’nde başladı

Fethiye Belediyesi, sahil bandında bulunan 1900 metre uzunluğundaki tartan pisti baştan sona yeniliyor. Aynı zamanda Baha Şıkman Caddesi’nin ardından Ölüdeniz Caddesi’nde de sıcak asfalt (BSK) çalışmaları hızla devam ediyor.

Tartan pist yenileniyor

Yaklaşık 15 yıl önce 2. Etap, 6 yıl önce ise 3. Etap Sahil Bandı’na yapılan tartan pist baştan sona yenileniyor.

Dalaman Atatürk Spor Salonu yenileniyor

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonu bakım onarım işi için imzalar atıldı.

Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği (BODOSK) iş birliğinde, 188 kilometrelik Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor. Yürüyüş parkurunda bulunan ve hasar gören tabelalar tamir edilirken, silinen yol işaretleri ise gönüllüler tarafından tekrar boyanıyor. 

Pazaryeri yol yenileme çalışmasında sona gelindi

Menteşe Belediyesi, Perşembe Pazarı çatısı iyileştirme projesi kapsamında 92 taşıyıcı kolonun yenilenmesinin ardından, zemine yönelik çalışmalara başladı. Yaya ve araç ulaşımının sağlandığı pazaryeri yolu Menteşe Belediyesi tarafından yenileniyor.

Sahil Bandı yenileniyor!

Fethiye 1, 2 ve 3. Etap Sahil Bantları güzergahındaki Cahit Gündüz Caddesi alt ve üst yapısıyla birlikte yenileniyor. ADM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından elektrik telleri yer altına alınırken, aydınlatma çalışması da yapılacak. Fethiye Belediyesi alt yapı çalışmalarının ardından yolun üst yapısını ve sahil bandı tartan pistini yenileyecek.

Geleceğin şampiyonları çok güzel imkânlara kavuşuyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yenileniyor.

Çayboyu’nun İçme Suyu Şebekesi Yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesine bağlı Çayboyu Mahallesinin içme suyu şebeke hattını yeniliyor.

İçmeler Stadı Yenileniyor

Tesisleşme adına bir adım daha atan Marmaris Belediyesi, atıl vaziyette bulunan İçmeler Stadı’nı bakıma aldı. Drenaj çalışması başlatılan stat bittiğinde resmi maçların da yapılabileceği bir tesis olacak.