Faik Torunoğulları, Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Fethiye'de düzenlenen 'Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında' dereceye girenler ödüllendirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de satranç kültürünü yaygınlaştırmak ve çocukların akıl ve zeka oyunlarına eğilimini arttırmak için geleneksel hale getirilen “Orka Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvası” ödül töreni yapıldı. Tören Şehit Deniz Sümer Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlendi. Törene Fethiye Ağır Ceza Reisi Abdülkadir Ungan, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Türkiye Orka Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Ercan Torunoğulları, , Torunoğullarına ait bazı otellerin yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda veli katılım gösterdi. Satranç turnuvasında A-B-C-D kategorilerinde dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi. 

“Dedem Faik Torunoğulları Yolundan İlerlemek Nasip Oluyor” 
Türkiye Orka Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Ercan Torunoğulları, “Orka ailesi olarak bu turnuvaları devam ettireceğiz. Hayırsever bir işadamı olan dedem Faik Torunoğulları farklı hayırlar yaptı. Bizlere de onun yolundan ilerlemek nasip oluyor. Fethiye bölgesinde de çokça yatırımımız olduğu için, ilçemizde birçok branşa destek oluyoruz. İnşallah hep beraber güzel şeyler yapacağız” dedi.

“Fethiye’mizde Önemli Turnuvalara Ev Sahipliği Yapıyoruz”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise, “Satranç turnuvasının hayatını vatana, millete adamış rahmetli Faik Torunoğulları adına yapılması da ayrıca önemli. Orka ailesine yapılan ve yapılacak olan turnuvalara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 2018’den bu yana tüm Türkiye’de yapılan turnuvalarda İstanbul 1. Muğla’da ise 2. Oldu. 2023 yılında ise Muğla turnuvada birinci sırada” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN