Fethiye Belediyesi'nden öğrencilere burs imkanı

Fethiye Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde üniversitede öğrenim gören öğrencilere karşılıksız burs vermeyi planlıyor. Belediye tarafından üniversite öğrencilerine her ay karşılıksız olarak 500 TL verilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep öğrencilerimizin yanında olmaya gayret ettik. Geçtiğimiz günlerde ilçemize yeni gelen üniversite öğrencilerini karşılayıp Fethiye hakkında bilgilendirdik. İlçemizde yerleşik üniversite öğrencilerine her sene karşılıksız burs sağlıyoruz. Kendisi de babasını çok erken yaşta kaybetmiş ve Fethiye dışında, zor şartlarda okumak mecburiyetinde kalmış, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak, günümüzün çetin şartlarında verilecek en küçük desteğin bile evlatlarımızın günlük hayatlarındaki önemini yakından biliyorum” dedi.
Lisans öğrencilerine verilen burslardan yararlanabilmek için Fethiye'de yerleşik olmak, devlet üniversitesinde okumak ve bunları belgelendirerek belediyeye şahsen başvurmak gerekiyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN