Fethiye Belediyesi öğrencilerin yanında

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye'de öğrenim görmeye gelen öğrenciler için otogarda karşılama stantı ve mobil ikram aracı kurdu. Burada öğrencilere her türlü imkânı sağlayan ekipler, tercih dönemi boyunca görevlerinin başında olacaklarını belirttiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Üniversite kayıt işlemleri bu yıl 28 Ağustos tarihinde başladı. Adaylar, 1 Eylül 2023 tarihine kadar kayıtlarını tamamlamak zorunda. Fethiye Belediyesi ise Fethiye’de öğrenim görmeye gelen öğrencileri unutmadı.

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, tercih dönemi boyunca öğrencilere yardım etmek için otogara stant ve mobil ikram aracı kurdu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlisi Filiz Şentürk, şunları söyledi:

“Bu hafta Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak başkanımız Alim Karaca önderliğinde ilçemize öğrenim görmeye gelen öğrencilerimizi startımızda karşılıyoruz. Onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyoruz. Bu doğrultuda da hareket ediyoruz. Eksikliklerini gidermek için de elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Yeni kayıt yaptırana olan öğrencileri okullarına kadar belediyemizin araçlarıyla götürüyoruz. Burada bulunan mobil ikram araçlarımızda da ikramlarda bulunuyoruz. Öğrencileri biraz dinlendirip nefes aldırmak için burada bulunuyoruz. Küçük hediyelerimiz de bulunuyor. Buraya gelen tüm öğrencilere Fethiye Belediyesi olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN