Fethiye Belediyespor Farklı Kazandı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 11. Hafta'da evinde Ted Ankara'yı konuk etti. Fethiye Belediyespor mücadeleyi farklı kazandı. 104-70

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, evinde Ted Ankara’yı konuk etti. Lacivert beyazlılar kendi seyircisi önünde oynadığı mücadeleyi 104-70 gibi farklı bir sonuçla kazanmasını bildi. Aldığı bu galibiyet sonucunda Fethiye Belediyespor üç maçlık bir galibiyet serisi yakalamış oldu. Böylelikle ligin alt sıralarından kurtulmasını bilen lacivert beyazlı ekip 16 puan ile 7. sıraya yükseldi.
Ted Ankara ilk çeyreği 23-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte toparlanan lacivert beyazlılar 46-41öne geçtiler. Üçüncü çeyrekte seyircisinin desteğini de arkasına alan ev sahibi ekip 81-51 fark ile öne geçti. Son periyotta da ev sahibi ekip üstünlüğünü koruyarak mücadeleyi 104-70 kazandı.
Fethiye Belediyespor 12. hafta da OGM Orman Spor Kulübüne konuk oluyor. Mücadele 20 Aralık tarihinde saat 19.30’da oynanacak. Ormanspor  17 puan ile 6. sırada bulunuyor.
Fethiye Belediyespor bu karşılaşmadan galip gelerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyerek ligin üst sıralarına tırmanmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN