Fethiye'de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi gerçekleştirildi

Orka World Theme Park'da düzenlenen boks gecesinde sporcular ikisi kemer maçı olmak üzere 4 klasmanda mücadele etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Promotörlüğünü Kadıköy Boks Kulübü Başkanı Serdar Avcı’nın üstlendiği müsabakaları Türk hakemler yönetti. Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı Ismat Eynullayev'u yenerek WBC Orta Doğu Hafif Ağır Sıklet kemerinin sahibi oldu. Karslı boksör Arda Tamer Avcı ise Azerbaycanlı Rauf Aghayev'i yenerek WBC Asya Superlight kemerini korudu.

Fethiye'de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi gerçekleştirildi

Alcu, “En büyük hayalim WBC'de oynamaktı”

Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Alcu, “İzlemeye gelen hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. En büyük hayalim WBC'de oynamaktı. Hayalimi gerçekleştirmeme destek olan Turgutoğulları ailesine, Torunoğlu ailesine çok teşekkür ederim. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Sayın Alim Başkanım ve bana maddi manevi destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimle. İnşallah hedefim WBC şampiyonu olmak. Bundan 1 yıl önce Ercan ağabeyimle beraber salonda oturmuştuk. Ağabey dedim ben kendi evimde oynamak istiyorum dedim. Kendisi WBC'yi Fethiye'mize getirdi. Beni her zaman destekleyen anneme de teşekkür ediyorum. İyi ki varsın annem!"

Fethiye'de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi gerçekleştirildi

Karaca, “Orka ailesine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Gerçekten muhteşem bir maç çıkarttılar. Kubilay ile ayrıca gurur duyuyoruz. Organizasyonda büyük emeği geçen Orka ailesine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN