Fethiye'de El Emeği Ürünlere İlgi Yoğun

Fethiye Kardelen Sanat Derneği üyelerinin el emeği ürünleri, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sergilenmeye devam ediyor. Fethiye Kardelen Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talim Kalemkaryan, mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kardelen Sanat Derneği üyelerinin el emeği ürünleri, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor.

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talim Kalemkaryan sergi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Kalemkaryan yaptığı açıklamada “Emekli mali müşavirim. Fethiye Kardelen Sanat Derneği’nin yönetim kurulu başkanıyım. Sergimizi biz her sene Mayıs ve Aralık’ta 2 defa açıyoruz. Daha çok el sanatları üzerine oluyor ancak bu sene bir farklılık yapıp bu sene sadece el emeği ürünlerimizi sergiye açtık. Atölye çalışmalarımızdan oluşuyor. Bunlar sadece dernek üyelerimizin kendi şahsi sergilerinden oluşuyor. Çini atölyemizden ürünler var, nakış atölyemizden, seramik atölyemizden ürünlerimiz var. Yarın akşam 20.00’de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kültür konserimiz olacaktır. Umarım herkesin hoşuna gider. Tüm sanat sever dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN