Fethiye'de Kick Boks Fırtınası Esecek

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda 13 Ağustos Pazar günü Kick Boks fırtınası esecek. 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını Beşkaza Meydanı'nda paylaşacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Boks Okulu, Fethiye’ye kick boksu sevdirmek ve bölgeye tanıtmak amacıyla organizasyonlarına devam ediyor. 13 Ağustos Pazar günü, Beşkaza Meydanı’nda 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını paylaşacak. Gecede, Tural Gadirov, Ali İhsan Özdemir, Şükrü Tufan gibi birçok profesyonel sporcu karşı karşıya gelecek. Müsabakalar, Beşkaza Meydanı’nda halka açık şekilde gerçekleşecek. Aynı zamanda müsabakalarla boks gecesinin yaşanacağı gecede TV8,5 ve SportsTV ekranları naklen yayında olacak. Fethiye Boks Okulu Antrenörü Hakan Çınaroğlu, yapılacak kick boks gecesi için FRTTV mikrofonlarına açıklamada bulundu.

Çınaroğlu yaptığı açıklamada: “Organizasyonumuza milli takımdaki başarılı sporcularımız, Avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu ve kendini ispat etmiş sporcularımızı davet ettik. Burada değerli isimler, iyi sporcular müsabakada kozlarını paylaşacak. Aynı zamanda canlı yayın öncesi Muğla çevresinde derece almış, şampiyon olmuş sporcularımızı alt maçlarda da yer verdik. Bölgemizdeki sporcuların tecrübe kazanması açısından maçlarda yer vereceğiz. Bu amaçla bir organizasyon düzenledik.  Bu akşam profesyonel sporcuların saat 19.30’da tartıları, face to faceleri var. Yarın akşam 18.00’de amatörlerin maçları başlayacak. 20.30’da TV8,5 ve SportsTV canlı yayınıyla profesyonellerimizin maçları başlayacak.

Organizasyonumuz tamamen halka açık ve ücretsiz olmasıyla Beşkaza Meydanı’nda olacak. Bölgemizin tanıtımı açısından, Fethiye’ye sporu sevdirmek amacıyla gençlerimize bu dövüş sporlarını benimsetmek adına Beşkaza Meydanı’nda olacağız. Organizasyona toplamda 8 profesyonel maç ile 16 sporcu, 11 alt maç olacak ve 22 sporcumuz karşılaşacak. Daha önce dünya şampiyonlarında yer almış Tural Gadirov, Ali İhsan Özdemir, Şükrü Tufan gibi birçok sporcumuz organizasyonumuzda yer alacak. Bu tür organizasyonlarımızı tecrübe kazanarak daha iyi bir şekilde Fethiye halkına tanıtmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN