Fethiye'de pazarcılar isyanda! Cuma pazarı güncel fiyatlar!

Fethiye'de haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda fiyatlar can yakıyor. Pazarcılar kazançlarının düştüğünü dile getirirken düşen ilgi alakadan dolayı mutsuzlar.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Pazar yerine Salı ve Cuma günü kurulan pazarlara ilgi alaka düştü. Fiyatların artmasıyla birlikte halk, neredeyse alışverişe bitirecek duruma geldi. Bezelyenin kilosu 80 liradan satılırken, kuru soğan 15 lira, patates 20 lira, portakal 10 liradan satılıyor.

FETHİYE’DE YETİŞİYOR AMA 40 LİRA!
Fethiye’de hemen hemen her serada yetişen domates fiyatları ise vatandaşın cebini yakıyor. En ucuz domates fiyatı Cuma pazarında kilosu 40 liradan satılıyor. 

Fethiye'de pazarcılar isyanda! Cuma pazarı güncel fiyatlar!

“SALI PAZARINDAN PARA KAZANAMIYORUZ!”
Vatandaşın Salı günü kurulan pazardan alışveriş yapmadığını dile getiren bir Pazar esnafı, “Pazarın durumu kötü çünkü denetleyen yok. Akşam 500 TL cebime koyuyorum, sabah 250 TL sini alıyorlar. Satışlar normal, fiyatlar ise 10 TL ile 15 arası değişiyor. Cuma pazarı, Salı pazarından daha pahalı. Vatandaşlar Salı pazarına değil, Cuma pazarına geliyor. Havalar ısınmaya başladı bu hafta geçen haftaya göre daha bir yoğunluk var” şeklinde konuşarak isyan etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN