Fethiye Emniyeti toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile toplantı düzenledi

Fethiye'de bulunan şehir içi hat toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların dolmuş esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri üzerine ağırlıklı toplantı icra edilerek dolmuş esnafının talep ve görüşleri alındı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

11 Ağustos Perşembe günü tarihinde Fethiye’de bulunan şehir içi hat toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda özellikle vatandaşların dolmuş esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri konuları ağırlıklı toplantı icra edilmiş dolmuş esnafının talep ve görüşleri alındı.
Açıklamada bulunan Trafik Büro Amiri Gökhan Kam: Toplu taşıma araçları neredeyse tam gün trafiği kullanan bir meslek icra etmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kendilerine emanet olmaktadır, bu nedenle zaman zaman vatandaşlardan gelen Cimer ve mail şikâyetleri dikkate alınarak Fethiye minibüsçüler esnafı ile toplantı icra etme kararı aldık. Denetleyici merci olmamız vesilesiyle gözlemlediğimiz eksikleri kendilerine ilettik. Özellikle fazla Yolcu alma ile ilgili var olan şikâyetleri değerlendirdik. Toplantımız verimli geçmiştir. Belirli aralıklar ile tekrar edeceğiz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN