Fethiye Polisinden Gönül Bağı Projesi

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği,  özel eğitim öğrencisine 'Gönül Bağı' projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu. Özel Eğitim öğrencisi Hamza Yiğit' e hediyeler takdim edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği, Hamza Yiğit Muştu isimli Özel eğitim öğrencisinin ailesi ile irtibat kurdu. Gönül Bağı projemiz kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu. Özel Eğitim öğrencisi Hamza Yiğit' e hediyeler takdim edildi, kendisi polis motoruna bindirildi ve Toplum Destekli Polislik faaliyetleri çerçevesinde bilgilendirme yapıldı. Bu konu çerçevesinde ikamet ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

Toplum destekli büro amiri Gökhan KAM: “İlçe Emniyet Müdürümüzün talimatıyla yıl içerisinde güvenli trafik eğitimi ve Toplum Destekli Polislik faaliyetleri çerçevesinde Fethiye ilçemizdeki tüm okullara giderek öğrencilere ulaştık ve toplum destekli polislik faaliyetleri gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı. Okulların kapanması ile Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak başlattıkları Gönül Bağı projesi ile özellikle Özel Eğitim öğrencilerine ulaşmak istediklerin ve aileleri ile irtibat kurarak ikametleri ziyaret başlattıklarını özel eğitim öğrencilerine hediyeler sunarak çocukların polislik sevgisini geliştirmeyi ve Toplum Destekli polislik faaliyetlerini sürdürmeyi hedeflediklerini belirtmiştir. Toplum Destekli Polislik büro Amiri Gökhan KAM, Bu çerçevede özel eğitim öğrenci ikametlerine ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN