Fethiyespor'da Keyifler Yerinde

Fethiyespor evinde Derincespor'u 1-0 mağlup etti. Ali Han'ın 72. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyete ulaştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da, Apaçilerin bugün maçın kazanılmasında büyük rol oynadığını söyledi.  Dinçel, ’’Zor geçen bir maçtı. Rakip iyi motive olmuştu. İyi mücadele ettiler. Biz iç sahada taraftarımız önünde çıktığımız maçları kazanmıştık. Bu maçı da kazanarak devreyi bitirmek istiyorduk. Fethiyespor sezon başı büyük bir hedef koyarak bu yola çıktı. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. En yakın rakibinin 9 puan önünde devreyi tamamlayan bir Fethiyespor var. Futbolcular artık tatili hak etti. Ardından tesisimizde sonrasında Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarımıza devam edeceğiz. İnşallah ikinci yarı daha iyi bir performansla hedefe daha çabuk ulaşacağız’’ ifadelerini kullandı.
HAKEM ÇOK FORMSUZDU
Karşılaşmada kendisine çıkan kırmızı kartla ilgili konuşan Dinçel, “Bugün hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Hakeme karşı küfürüm veya sert bir itirazım olmadı. Bana çizgiyi ihlal ettiğimi söyledi. Sonra ‘Sesini yükselterek benle konuşma’ dedi. Bende ‘Düdük sizde siz ne derseniz o hocam’ dedim. Sonrasında ikinci sarı kartı verdi. Bazı şeyler bu kadar basit olmamalı. Bugünki hakem arkadaşımız çok formsuzdu’’ diye konuştu.
TÜRK LİGLERİNİN İLK YARI PERFORMANSI EN BAŞARILI TAKIMI FETHİYESPOR
Fethiyespor’un Türk liglerinin ilk yarı performansı en başarılı takımı olduğunu söyleyen Dinçel, “Maç başı puan ortalaması 2,53’ü tutturan Türkiye liglerinde en fazla maç kazanan takımız. Bugün Fethiyespor Türk liglerinin ilk yarı performansı en başarılı takımı. Trabzonspor zirvede, Ümraniye zirvede biz de zirvedeyiz. Taraftarımla yönetimimle gurur duyuyorum. Son 6 hafta gol yemeyen bir Fethiyespor var’’ dedi.
GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
72. dakika da Fethiyespor’a üstünlük sağlayan golü ağlarla buluşturan Ali Han’da,  “Bizim için zor bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Devreye puan farkını açarak girmek istiyorduk. Erokspor ile puan farkını koruduk. Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile puan farkını 11’e çıkarttık. İkinci yarıya da Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Erokspor maçıyla başlayıp ikisinden 3 puan alarak avantajımızı daha da arttırmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu şampiyonluk hedefine elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum. Gol attığım için mutluyum. İnşallah böyle devam edip şampiyon olacağız’’ dedi.
DOĞRU ZAMANDA GOLU BULDUK
Fethiyesporlu futbolcu Nurettin ise;  “Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarı daha çok mücadele şeklinde geçti. İkinci yarı doğru zamanda golü bulduk. Şimdi tatil yapacağız. Sonra kamp başlayacak. Şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemeden rehavete girmeyeceğiz. Hava şartlarından dolayı bu kadar taraftar beklemiyordum. İkinci yarı oynayacağımız maçlarda da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz’’ dedi.

EN DİRİ RAKİP
Kaleci Enes ise;  “Bu zamana kadar oynadığımız rakipler arasında en diri olandı. Gol yedikten sonra bile maçtan kopmadılar. Zor maç oldu. Biz kazanmasını bildik. Bizi destekledikleri için taraftarımıza çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN