Fethiyespor Futbol Akademisi Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu, Fethiyespor'un alt yapısına verilen öneme teşekkür ederek, bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Enver Ataçocuğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Geçen Sezon Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda, Fethiyespor Kulübü Alt yapısı önemli bir atılım gerçekleştirerek. Fethiyespor Futbol Akademisi adı altında Gerekli departmanlar oluşturulup, Sistemli bir yapıya kavuşarak 2022-23 Sezonuna başladık. Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin çok önemli destekleri sonucunda Donanımlı bir Altyapı tesisine kavuştuk. Oyuncularımızın konaklama, Yeme-İçme,Teknik,Taktik,Fiziksel,Sosyal ve Mental olarak Gelişimleri için bir çok kulüpte olmayan imkanları bize sağlayan  Lokman Hekim Esnaf  Hastanesine çok teşekkür ederim. Futbol Akademisi Felsefemiz olan güzel ahlaklı, iyi futbolcu olma doğrultusunda, oyuncularımızın güzel ahlaklı, sorumluluk alan, özgüveni yüksek olmalarını çok önemseyerek, Teknik-Taktik-Fiziksel-Sosyalve Mental olarak en iyi şekilde gelişimlerini sağlamak için planlı Bireysel (Özel) çalışmalar yapıyoruz. Fethiyespor Futbol Akademisi olarak, 1.önceliğimiz her grubumuzdaki Yetenekli oyuncuları, Sistematik olarak en iyi şekilde gelişimlerini sağlayarak A takımımıza kazandırmak. Aynı zamanda Genç Milli Takımlarımıza ve Üst lig (1.Lig-Süper Lig) takımlarına oyuncu yetiştirmek.
2023-24 Sezonu İçin Takımlarımız Antrenmanlara Başladı.
U19-u17 takımlarımız TFF bölgesel gelişim liginde mücadele edecek. U19-U17 takımlarımız 10 Temmuz tarihinde antrenmanlara başladı. Maçlar 9 Eylül tarihinde başlayacak.
U16-U15-U14 takımlarımız TFF gelişim liginde mücadele edecek. Takımlarımız 7 ağustos tarihinde antrenmanlara başladı. Maçlar 7-8 Ekim tarihinde başlayacak.
U13-U12-U11 takımlarımız yerel ligde mücadele edecek. Takımlarımız 17 Temmuz tarihinde antrenmanlara başladı.U13-U11 maçları mart ayında, U12 maçları ekim ayında başlayacak.
U10-U9 ve futbol okulu antrenmanları da haftanın 2 günü pazartesi ve çarşamba günleri devam ediyor.
2023-24 sezonu futbol akademimiz için sağlıklı, huzurlu, başarılı ve hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN