Fethiyespor, Somaspor Maçı İçin Soma'ya Hareket Etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Somaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, maçın oynanacağı Manisa'nın Soma ilçesine doğru yola çıktı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 24.Hafta müsabakasında Manisa temsilcisi Somaspor’a konuk olacak. Mücadele, 4 Şubat Pazar günü 14.00’te Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar bugün yaptığı antrenman ile beraber hazırlıklarının Fethiye etabını tamamlayıp maçın oynanacağı Manisa’nın Soma ilçesine doğru hareket etti.

Fethiyespor’un kaptanı Murat Yılmaz, hafta sonu oynanacak Somaspor maçı ile ilgili “Evimizde geçtiğimiz gün Iğdır maçı oynadık. Çok fazla dinlenme süremiz olmadı. Şimdi de Soma’ya hareket ediyoruz. Oradan kesin bir şekilde 3 puanla dönmek istiyoruz çünkü bizim için çok önemli bir maç. Oradan bir üç puan alıp önümüzdeki maçlara daha rahat çıkmak istiyoruz. Bir ivme yakalamak istiyoruz. Eksiklerimiz olsa da iyi hazırlandık. Soma deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, Somaspor Maçı İçin Soma'ya Hareket Etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN