Film Festivali'nin açılışı gerçekleştirildi

Fethiye Film Festivali, Roome Hotel'de düzenlenen açılış kokteyli ve basın toplantısıyla başladı. Festival 10 Aralık Pazar gününe kadar açık olacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) tarafından düzenlenen Fethiye Film Festivali, Roome Hotel’de düzenlenen açılış kokteyli ve basın toplantısıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu açılış programında konuşan Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tor, “İlk kez böyle bir festival yapıyoruz” dedi. 

“Festival yapılması gerektiğini düşündük”
Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Canan Tor, “Hayatımda ilk kez festival düzenliyorum. Ocak ayında başkanlık görevine geldikten sonra bir festival yapılması gerektiğini düşündük. Çalışmalara başladık fakat Şubat ayında yaşanan deprem dolayısıyla bu festivali ertelemiştik. Bu süreçte birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızla planlamalar yaptık. Sonrasında çeşitli arkadaşlarla da tanışıp ekibi oluşturduk. Akabinde sponsorluk dosyası hazırlayıp kurumlara gitmeye başladık. Sonrasında 7-10 Aralık olarak festival tarihini belirledik. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN