FTSO'dan Esnaf Hastanesi'ne Plaket

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kurumlar vergisinde, gelir vergisinde ve en çok istihdam yapan üyelerden olduğu için plaket verildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi bölgede sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne yaptığı çalışmalar,  kurumlar vergisi, gelir vergisi olarak ve en çok istihdam sağlayan üyelerden biri olduğu için teşekkür plaketi verdi.
Plaket töreninde konuşan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı  “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Esnaf Hastanemize Fethiye’mize ve bölgemize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün biz Ticaret Odası olarak bölgemizde kurumlar vergisinde, gelir vergisinde ve en çok istihdam yapan üyelerimize plaket vermek için geldik. En çok istihdam eden 2.kurumumuz Esnaf Hastanesi’dir. O yüzden kendilerini kutluyorum. Bölgemize yaptığı katkılardan dolayı hastanemize, ekibine, tüm ortaklarına teşekkür ediyorum. İnşallah, başarılarının devam etmesini diliyorum. İnşallah daha sonraki süreçte hastanemizin kapasitesi daha çok genişler.  Biz Ticaret Odası olarak her zaman sağlık turizmiyle ilgili de çalışmalarımızı yapıyoruz. Esnaf hastanemizin de yaşlı bakım merkezi ile ilgili bir çalışması vardı. İnşallah o da başarıya ulaşır” dedi.
Fethiye Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Atik Kocaman “Ayağınıza sağlık. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Biz pandemi döneminde dahi, hiçbir personeli çıkarmadan, ücretlerini tam olarak ödemek şartıyla bu işi devam ettirdik. Gücümüz yettiği müddetçe de aynı şekilde devam edeceğiz. Plaket için de ayrıca teşekkür ederiz. Hastanemiz kurumsallaşmış anonim şirketidir. Yaşlı bakım merkezine döneceğiz. Pandemi döneminde onu durdurduk. Çünkü ekonomik kriz kötüydü. Ama önümüzdeki yıllarda bu işe devam edeceğiz. Bırakmış değiliz peşini” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN