FTSO Yüksek İstişare Kurulu, Fethiye'nin Sorunlarını Değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, 2024 turizm sezonuna ilişkin atılması gereken adımlar ile Fethiye'de vatandaşların ve tatilcilerin şikayetlerine konu olan sorunlar konuşuldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Toplantı, FTSO Meğri Salonu’nda 19 Eylül 2023 tarihinde, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya sektör temsilcileri Yıldırım Karataş, Nuri Ünver ve Salih Aykırı ile FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu katıldı.

Toplantıda ilk olarak 2023 turizm sezonuna ilişkin genel değerlendirme yapılarak gelecek turizm sezonuna ilişkin atılabilecek adımlar değerlendirildi. Fethiye’nin zengin tarihi, yapıları ve antik kentlerine rağmen bu zenginliği yansıtacak bir müzeye sahip olmadığını belirten kurul üyeleri, turizm yatırımlarında önceliğin bu konuya verilmesi gerektiğini belirtti. 

Toplantıda ayrıca vatandaşların ve tatilcilerin şikayetlerine konu olan sorunlar olarak otopark, trafik, deniz kirliliği, sanayi sitesinde düzensiz araç parkı ve altyapı ön plana çıktı. 

FTSO kurullarında konuşulan tüm konuların yazılı hale getirilerek ilgili kurumlara iletildiğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bu toplantıda gündeme gelen konuların da rapor halinde ilgili kurumlara sunulacağını söyledi. 

FTSO Yüksek İstişare Kurulu, Fethiye'nin Sorunlarını Değerlendirdi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN