Gaziler Derneği'ne anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve protokol üyeleri Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, ,İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay ve diğer yetkililer ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. 

Ziyarette konuşan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Bu vatanımızın kurtuluşunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Bugün rahat rahat gezebiliyoruz. Siz gazilere, şehitlerimize çok şey borçluyuz. Hepinizden Allah razı olsun. Devlete emanetsiniz, bizlere emanetsiniz. Sizin istekleriniz emir sayılır.” dedi.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Namık Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN