Genç erkek ve genç kızlar futsal karşılaşmaları devam ediyor

Muğla'da Okullar Arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal Turnuvası devam ediyor. Bugün Fethiye'den 2 kız ve 2 erkek takımı mücadele etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Genç Erkekler Futsal Turnuvasının ardından Genç Kızlar Futsal Turnuvası da devam ediyor. Bugün kızlardan Fethiye Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu lisesi mücadele ederken, erkeklerde ise Fethiye  Borsa  İstanbul  Anadolu Lisesi ve Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi mücadele etti.
4 Ocak 2022 Salı günü Fethiye takımlarının mücadeleleri şöyle sonuçlandı:
Genç Kızlar’da Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda saat 11.00’da mücadele eden Fethiye Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Menteşe Turgutreis Anadolu Lisesi’ne 5-2 mağlup oldu.
Yine kızlarda 12.00’da Menteşe Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi ile Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibinin 5-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Genç Erkeklerde ise sonuçlar şöyle:
Saat 13.00’de Fethiye Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ile Şehit Türkmen Tekin İHL karşı karşıya geldi. Fethiye Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, 6-2’lik galibiyetle Fethiye’ye döndü.
Saat 14.00’de Fethiye Özel Final Anadolu Lisesi, Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’ne 6-1 mağlup oldu.
Karşılaşmalar hız kesmeden hafta boyunca devam edecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN