Göcek'te Bayram Yoğunluğu Başladı

Bayramın birinci gününde yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Göcek'te işletme sahibi olan Umut Bekar, FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kurban Bayramı’nın birinci gününde Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde yaşanan bayram yoğunluğu dikkat çekti. Göcek’te işletme sahibi olan Umut Bekar, FRTTV mikrofonlarına bayram yoğunluğu hakkınında açıklamalarda bulundu.
Bayram tatili sebebiyle insanların Göcek’i tercih ettiğini belirten Bekar: “Göcek’te restoran işletmecisiyim. Bayram yoğunluğu var son günler de insanlarımız bu bölgeyi tercih etti.

Muğla’yı biliyorsunuz Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi. Göcek özellikle çok güzel bir yer. İnsanlarımız buraya gelerek bir hareketlilik kattı. Sezon biraz yavaş ilerlemekteydi ama bayram vesilesiyle düzeldi inşallah esnaflarımız da dilediklerini kazanır. Biz de yeni bir işletmeciyiz burada. Asya mutfağı üzerine çalışıyoruz. İyi de bir talep var. İnşallah bayram da kazasız belasız geçer. İnşallah ailelerinin yanına sağ salim ulaşırlar ve bayramlarını kutlarlar. Daha çok bayram tatilcilerimiz var. Yabancı müşterilerimiz de talep gösteriyor. İyi geçeceğini umuyoruz. Tekneciler ziyaret ediyorlar.

Gün içinde sıcak olduğu için insanlar denizde vakit geçiriyorlar. Akşam saatlerinde baya yoğunluk oluyor. 15 yıldan beri Göcek’te yaşıyorum. Son birkaç yıldan beri Rus misafirlerimiz ağırlıklı onun öncesinde İngiliz misafirlerimiz ağırlıklı ama Bu dönemler de Rusların buraya daha çok ilgi gösterdikleri alenen ortada.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN