Göktepe, CHP'ye gitti, Demir, 'Değişimi' işaret etti

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekibi CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir'in davetlisi olarak, Fethiye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatına gitti. Foça ve Cami Mahallesi Muhtarları da kahvaltıda Başkan Adayı İksirci Tezcan Göktepe ile birlikteydi. CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, 'Benden öncesi ve Benden sonrası her şey değişti. Artık hayatın akışı farklı onun için 'Değişim' şart 'dedi. Esnaf Odası ve Sanatkarlar Başkan Adayı Tezcan Göktepe, 'Hayatımızda ve işlerimizde ve bizimde her alanda vurguladığımız 'DEĞİŞİM' şart. İyi bir sahiplenme için bir verilecek göreve hazırız' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri Fethiye’ye renk kattı. Bu güne kadar mevcut başkan karşısında aday çıkmazken iki aday birden bu yarışta bizde varız diyerek aday oldular. Bu adaylardan 19 yıllık esnaf olan ve Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistlere yarattığı marka İKSİRCİ TEZCAN Tost ve Meyve suyu ile Fethiye’yi dünya ya tanıtıyor.  Şimdi hizmet esnafa ve Fethiye’ye diyerek çıktığı bu seçimde gezilerinde CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’in misafiriydi. Sabahın ilk ışıkları ile başlayan nezaket ziyareti sabah kahvaltısı ile devam etti. Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekip arkadaşlarını, İlçe başkanı Mehmet Demir kapıda karşıladı. Eli boş gelmeyen Esnaf Odası Başkan adayı ve ekibi Demir’e saat hediye ettiler ve tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek baklava verdiler.
GÖKTEPE, “BİZİM DERDİMİZ HİZMETKARLIK”
CHP İlçe teşkilatı bahçesinde gerçekleşen Kahvaltıya Foça ve Yeni Cami Mahallesi muhtarları İlker Can ve Birol Kavak’ta katıldı. Sabah erken saatinde sadelik ve içtenlikle başlayan kahvaltı tam bir sohbet ve samimiyet sofrası oldu. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kahvaltı sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Bizim aday olmaktaki amacımız samimiyet ve esnafımıza ve Fethiye’mize faydalı olabilmek içindir. Kendi çıkarımız için değil yaşadığımız bu şehre ve bu şehirde alın teri ile çalışıp evine helalinden emek götürmek için mücadele eden esnaf arkadaşlarımızın ve kardeşimizin sesi olabilmek bu yola çıktık. Biz olabilmek için, hep beraber ortak bir yudum çayımızı paylaşabilmek için bu odanın başkanlığına adayım. Kendini düşünen bir başkan değil, hepimizi bir gemide hisseden ve hissettiren bir başkan olmak için adayım. Artık bizim bir odamız var, oraya gidelim yorgunluğumuzu orada giderelim dedirmek için Esnafın odasına adayım. Burası ölümlü dünya biz bıraktıktan sonra arkamızdan hoş bir şekilde konuşulması, ah Tezcan başkan olsa şimdiye bizim işimiz biterdi demeleri için ben bu odanın başkanlığına adayım. Alışıla gelmiş her türlü alışkanlıkları değiştirmek için adayım. Tüm esnaflarımızı ekip arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz.  Ziyaretlerimizde gördüğümüz ilgi alaka gerçekten beni ve ekibimi çok çok fazlasıyla memnun ediyor. Bu günde siz değerli CHP İlçe Başkanlığının misafiri olarak ağırlanıyoruz. Burada bize göstermiş olduğunuz ilgi ve samimiyet, içtenlik ve bilgi paylaşımınız bizleri çok memnun etti. Ayrıca iki muhtarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  
DEMİR, “BEN DEĞİŞTİRDİM” SİZDE YAPARSINIZ.. 
Benden öncesi ve Benden sonrası her şey değişti diyen CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Artık hayatın akışı farklı onun için “Değişim” şart. Kimse alınmasın gücenmesin. Her kuşağın bir dönemi olmalı, ama yeni biz akran kuşak öncesine görevler verilmeli. Çok uzun süreli olan başkanlıklar ve görevler yeni kuşaklara teslim edilmelidir. Artık zamanı geldi. Yürünerek gelinen koltuktan tabuta uzanan bir görev süreleri son bulmalı. Bu konuşmam sadece Fethiye için geçerli bir durum olarak algılanmasın. Türkiye ve Muğla hayatın her bölümü için söylüyorum. Bir Pandemi yaşadık. Hayatımızda her şey değişti. Her türlü alışkanlıklarımızı değiştirdik. Onun için DEĞİŞİM şart. Tezcan Kardeşimi İksirci olarak herkesim biliyor. 19 yıldır işindeki istikrarı yakinen biliyoruz. Bu başarılı sürecin devamı olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Başkanlık yapmak için aday olmasından ve medeni cesaretinden dolayı ekip arkadaşları nezdinde tebrik ediyorum. Bu güzel esnafların Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı en iyi şekilde temsil edeceğini bu sohbette görmüş izlemiş olduk. Yolunuzda ayağınıza taş değmesin. Biz alışkanlıkları değiştirdik. Tezcan arkadaşımın da başaracağını gözlemliyorum” dedi.   Sizleri eli boş yollamam diyerek Atatürk baskılı Türk Bayrağı, Nutuk, bir kahvenin kırk yıl hatırı olur diyerek hediyeler verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN