Görev Değişikliği Dolayısıyla Program Düzenlendi 

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, Yunus Nadi İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı. Halk Eğitimi Merkezi'nin yeni müdürünün ise Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Nadis Kısa olduğu ifade edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Görev değişikliği dolayısıyla Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi. Yunus Nadi İlkokulu Müdürü olan İsmail Cazağ, Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olan Nadis Kısa’ya hediye takdim ederek; görevinde başarılar diledi. Öte yandan Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Yüksel Öztürk Kırca da Yunus Nadi İlkokulu Müdür Yardımcılığına atandı.
Ayrıca etkinlikte uzun yıllar Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan Usta Öğretici Zehra Yörük’e de emekliliğe ayrılmasından dolayı teşekkür edildi. Yunus Nadi İlkokulu Müdürü İsmail Cazağ ve Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nadis Kısa, yeni görev yerlerinde birbirlerine başarı dileklerini ilettiler.
Tören sonrası açıklamalarda bulunan İsmail Cazağ; “2014 yılının Aralık ayında başladığım Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevimden ayrılarak Yunus Nadi İlkokulu Müdürlüğü görevime başlamış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca Fethiye’mizin güzel insanlarına faydalı olabilmek için var gücümüzle çalıştık. Bu sürede birlikte mesai yaptığımız müdür yardımcılarıma, öğretmenlerime, okul aile birliği başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerime, usta öğreticilerime, yardımcı personelime, emek harcayan tüm arkadaşlarıma gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kurslarımızın açılmasındaki iş birlikleri için resmî kurum ve kuruluş müdürlerimize, okul/kurum müdürü arkadaşlarıma, yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, sivil toplum örgütlerimize, oda başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza ve Fethiye’mizin güzide basınına şükranlarımı sunuyorum. Destekleri için Sayın Kaymakamıma, Sayın İl Millî Eğitim Müdürüme, Sayın İlçe Millî Eğitim Müdürüme, Sayın İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarıma, Sayın İl ve İlçe Şube Müdürlerime şükranlarımı arz ediyorum. Makamların gelip geçici ve emanet olduğunun bilincinde, emaneti yere düşürmeden gök kubbede hoş bir sadâ bıraktığımız umuduyla bu görevde hizmet etme fırsatı bulduğum sizlerden helallik dileğiyle arz-ı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a ısmarladık.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN