Gülleri karşılaşma hakkında konuştu

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kaybedilen Belediye Derincespor mücadelesini değerlendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 13. haftasında Belediye Derincespor'u konuk etti. İlk yarıda öne geçen lacivert beyazlılar ikinci yarıda Murat Yılmaz’la penaltı atışını değerlendiremedi. 

Sonrasında kalesini gole kapatamayan lacivert beyazlılar, biri penaltıdan olmak üzere kalesinde 2 gol gördü. Mağlubiyetle biten karşılaşma sonrasında Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri açıklamada bulundu.

“Bir an önce düzelip bir seri yakalamak istiyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Hafta içi Derince'yi çalışmıştık.İlk yarı ve ikinci yarıdaki oyundan dolayı oyuncularımdan memnunum. Şok bir golle Derincespor beraberliği yakaladı. Son dakikadaki penaltı golüyle de galibiyeti aldılar. Bütün çalışmalarımız galibiyet üzerineydi. Ama maalesef bunu gerçekleştiremedik. Hatalarımızı hafta içi maçı tekrar izleyip önlemini alacağız. Çok önemli ve serinin devamı için kazanmamız gereken bir maçtı. Mücadele anlamında tekrardan söyleyeyim oyuncularımdan memnunum. Sonu böyle olmamalıydı. 1-0'ken penaltı kaçırıp 1-2 mağlup olmamalıydık. Bir an önce düzelip bir seri yakalamak istiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN