Asayiş

Asayiş Haberleri

Bu kadarına da pes!

Muğla’nın Yatağan İlçesinde hastalanarak ölen büyükbaş hayvanını öldükten sonra uygun koşullar oluşmadan ve toplum sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sattığı üzerine ihbar alan Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Muğla’da ki orman yangını söndürüldü

Muğla’nın Menteşe ilçesinin kırsal Yeşilyurt Mahallesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edildi.

Soylu'ya silahlı destek mesajı yapan öğretmen hakkında inceleme başlatıldı

Fethiye'de din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' ifadelerini silahlı fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari işlem başlatıldığı öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran için idari işlem başlatıldığını ve incelemenin devam ettiğini belirttiler.

İki otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şarampole devrilen iki otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Aydınlatma direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde aydınlatma direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Yarıya kadar toprağa gömüldü son anda ölmeden kurtuldu

Bodrum ilçesinde bir inşaatta göçük meydana gelmesi sonucunda 1 kişi toprak altında kaldı. Beline kadar toprağın altında kalan inşaat işçisi yaklaşık 1 saat çalışma sonrasında toprağın altından çıkarıldı.

Ula’da kenevir operasyonu

Muğla’nın Ula ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda ekili vaziyette 81 kök hint keneviri ele geçirildi.

3 çocuğa cinsel istismardan tutuklanan polise 25 yıl 10 ay ceza

Muğla’nın Milas ilçesinde, 2018 yılında 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılaması süren polis memuru C.H.’ye 25 yıl 10 ay hapis ve 166 gün para cezası verildi.

Muğla’da orman yangını

Menteşe’nin kırsal Yeşilyurt Mahallesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Komşuları denizde cansız bedeniyle karşılaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde denize giren 72 yaşındaki kadın boğularak öldü.

Kılıçdaroğlu’nun koruma polislerine rüşvet gözaltısı

Muğla'da faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonu sahibinden, iptal edilen ruhsatı yeniden çıkarmak vaadiyle rüşvet aldığı öne sürülen 6 şüpheliden 5'i yakalandı. Şüpheliler arasında bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2 koruma polisi, "rüşvet" iddiasıyla açığa alındı.

Muğla Narko’dan uyuşturucu operasyonları

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirlikleri tarafından Muğla’da yapılan 41 ayrı yakalamada; 121,73 gr. esrar, 44,39 gr. metamfetamin, 45,93 gr. bonzai, 4,6 gr. skunk, 3 adet extasy hap, 0,28 gr. kokain, 44 adet sentetik ecza, 7 parça A4 kâğıdına emdirilmiş sentetik kannabinoid, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Muğla KOM’dan operasyonlar 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirlikleri tarafından geçtiğimiz hafta 18 ayrı yakalama gerçekleşti.

JAK Timinden Kelebekler Vadisi'nde kurtarma operasyonu

Fethiye’ye tatile gelen 2 arkadaş Kelebekler Vadisi’ndeki yürüyüşleri sırasında kaybolunca tatilcileri yardım istedikleri JAK Timi kurtardı. Yaklaşık 2 saat süren kurtarma operasyonun da timin halatlarla iniş ve çıkışları filmlerdeki görüntüleri aratmadı. 

Karşıdan karşıya geçmek isterken trafik kazasında can verdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde semt pazarına giden şahıs karşıdan karşıya geçmek isterken dikkatsizlik sonucu yoldan geçen aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı şahıs kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesin de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü ise gözaltına alındı. 

Sedat Peker'in kardeşi Muğla'da gözaltına alındı

Muğla’da polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve koruması Yunus Olcay, Fethiye ilçesindeki villada gözaltına alındı.

Bodrum’da Konteyner Yangını

Bodrum’da özel bir marinaya ait şantiyede kalan işçilerin konaklamak için kullandığı konteynerda yangın çıktı.

Çalı Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Muğla’nın Milas ilçesinde bilinmeyen nedenle çıkan çalı yangını itfaiye ekiplerinin çabasıyla söndürüldü.

Ula’da Tekne Yangını

Ula’da meydana gelen tekne yangını Akyaka İtfaiye İstasyonu ekipleri tarafından söndürüldü.

Toplam 1711 haber.