Asayiş

Asayiş Haberleri

250 adet arı kovanı yanarak kül oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bilinmeyen nedenle çıkan yangında 250 adet arı kovanı yanarak kül oldu.

Eve giren yılanı itfaiye yakaladı

Fethiye’de bir eve giren yılanı itfaiye grup amirliği ekibi yakalayıp doğaya saldı.

Kaybolan şahsı AKUT Fethiye Ekibi kurtardı 

AKUT Fethiye Ekibi, gece saatlerinde Seydikemer’e bağlı Gerişburnu Mahallesi’nde 47 yaşındaki Hatice Özkan’ın kaybolduğu bilgisini aldı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, UMKE ve MAG gönüllülerinin de katılımı ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sonrasında; öğle saatlerinde Hatice Özkan’a ulaşıldığı belirtildi. 

Kaza da 5 kişi yaralandı

Muğla’nın Yatağan İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte 5 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 

Yangın itfaiyenin çabası ile söndürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bilinmeyen nedenle çıkan otluk alandaki yangın itfaiyenin çabası ile söndürüldü. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat gece denetimine katıldı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye’nin giriş noktasındaki denetimlere katıldı. Çırpı mevkiinde, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol kontrolüne katılan Kaymakam Fırat, sürücü ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti.

Traktör Altında Kalan Şahsı İtfaiye Kurtardı

Muğla’nın Ortaca İlçesinde traktör altında kalan şahsı itfaiye ekibi kurtardı

NARKO’dan zehir tacirlerine geçit yok

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptığı başarılı çalışmalara her gün bir yenisini daha eklerken gece yarısı yapılan bir operasyonla eroin uyuşturucu maddesi sattığı bildirilen A.P. isimli şahsı kıskıvrak yakalandı. 

Damper, mobeseleri aşağı indirdi

Fethiye’de bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir kamyonun damperi, kontrol noktasındaki mobeselere çarparak aşağı indirdi. Mobeselerin bulunduğu metal levhanın komple aşağı düştüğü esnada yoldan geçen hiçbir aracın olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

İki farklı nokta da çıkan yangında 10 dönüm alan zarar gördü

Milas’ta iki farklı nokta da çıkan yangında 10 dönüm kızılçam ormanı yandı. 

Menteşe’de korkunç olay! ‘Ya sana ya kendime sıkacağım’

Muğla'nın Menteşe ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Turgut Şahin (47) isimli şahıs sokak ortasında çevreye rastgele 5 el ateş ettikten sonra intihar etti. Turgut Şahin'in olaydan kısa bir süre önce sosyal medya hesabından ‘Ya sana, ya kendime sıkacağım’ şarkısının sözlerini paylaştığı görüldü.

Bodrum’da işyeri yangını

Bodrum’da bir işyerinde yangın çıktı. Yangının elektrik aksamından çıktığı belirtildi.

Yürüyüş yaparken ayağını kıran kadının imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Bodrum’da yürüyüş yaparken ayağını kıran kadının yardımına Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yetişti. 

Sokak ortasında intihar etti

Muğla'nın Menteşe İlçesinde korkunç bir olay yaşandı. Menteșe ilçesinde bulunan Emirbeyazıt Mahallesi Güven Sokakta mermer fabrikasında çalıştığı öğrenilen Turgut Şahin isimli şahıs, sokakta tüfekle 5 el ateş ederek dehşet saçtı.

Muğla’da kaza 1 ölü 5 yaralı

Muğla’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazada Yılmaz Kazancı (86) hayatını kaybetti. Hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alınırken, kazada yaralanan Muğla’ya Hizmet Vakfı Müdürü Atiye Durmaz’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ölüm kavşağında yine kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.

Muğla’da kurallara uymayanlara ceza yağdı

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeni ile yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor. 

Pınar Gültekin davasında gerginlik

Muğla'da geçtiğimiz yıl Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 4. duruşması Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmada, Avcı'nın eşi Eda Avcı ile boşandığı ortaya çıktı. Cemal Metin Avcı'nın, "Pınar sevgilim değildi. Eskorttu" demesi salonu karıştırdı. Duruşmaya Diyarbakır'dan SEGBİS ile katılan Mehmet Yusuf Özten isimli tanık da, "Pınar'ı korkutmam için bana para teklif ettiler" iddiasında bulundu.

Vebitcoin Ceo'su Ilker Baş ve 3 kişi tutuklandı

Muğla Merkezli kripto para platformu Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklaması ardından CEO İlker Baş ve 3 kişi gözaltına alınmıştı. İlker baş ve 3 kişi bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Toplam 1711 haber.