Asayiş

Asayiş Haberleri

Darp Edilip Hastane Önüne Bırakılan Şahıs Hayatı Kaybetti

Darp Edilip Hastane Önüne Bırakılan Şahıs Hayatı Kaybetti Muğla’nın Fethiye ilçesinde dövdükten sonra hastane önüne bırakılan kişinin yaşamını kaybetmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda biri kadın 3 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda 3 gözaltı

Fethiye’de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Villa cinayetinde tutuklu sanık için yeni rapor alınacak

Fethiye'de villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı Hüsnü Ö.'nün tahliye talebi yine reddedilirken dosya kapsamındaki bütün cd ve fotoğraflarda bulunan kişinin tutuklu sanığa ait cd içerisindeki fotoğraftaki kişinin aynı kişi olup olmadığı konusunda Ulusal Kriminal Büro (UKB) ve iyileştirme ve eşleştirme yapılarak rapor aldırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu Ses ve Görüntü İnceleme Şubesi’ne müzekkere yazılması kararlaştırıldı.

Yeniden hakim karşısına çıktılar

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 14 Haziran 2015'te kaybolan ve 2 gün sonra Dalyan Kanalı'nda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın ölümü ile ilgili yapılan duruşmalarda sanıklara verilen ceza Yargıtay tarafından bozuldu.

Sanıklar yeniden hakim karşısına çıktı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 14 Haziran 2015'te kaybolan ve 2 gün sonra Dalyan Kanalı'nda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın ölümü ile ilgili yapılan duruşmalarda sanıklara verilen ceza Yargıtay tarafından bozuldu. Olaydaki her iki sanık da yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Narkotik torbacılara geçit vermiyor 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen 3 şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Fethiye’de orman yangını

Fethiye İlçesinde çıkan orman yangını İtfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Çöp ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. İlçede bulunan Katı Atık Ayrıştırma Tesisinde çalışan işçiler tarafından, ayrıştırma bandı üzerinde kız bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili yapılan araştırma sonrasında K.G. isimli kadın, düşük sonucunda çocuğu çöpe kendisinin attığını itiraf etti.

Muğla’da 14 zehir taciri tutuklandı

Muğla'da eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi tutuklandı.

AKUT ve JAK ekiplerinden kurtarma operasyonu

Fethiye’nin Faralya Mahallesinde çıktığı yürüyüş sırasında kaybolan ve arkadaşları ulaşamayınca AKUT ve JAK Timinden yardım istendi. AKUT ve JAK Ekipleri geceleyin yaklaşık bir buçuk saatte kayıp şahsa ulaşıp, operasyonu başarı ile tamamladılar.

Hırsızlık olayı kameraya yansıdı

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bir mobilyacıdan MDF levhasını alıp, kayıplara karışan şahıs iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Başında kask bulunan şahsın yakalanması için güvenlik kamera görüntülerini Jandarmaya teslim eden iş yeri sahibi Taylan Tayfun Aydın, “Bu şekilde habersiz alıp götürmesine üzüldüm. Gelip isteseydi, para bile almazdım” ifadelerini kullandı.

2 bin 551 tarihi sikke ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, polisin düzenlediği tarihi eser operasyonunda 2 bin 551 sikke ve 63 obje ele geçirildi.

Fethiye’de trafik kazası, 1 yaralı

Fethiye’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile otomobillerden biri takla atarken, kazada 1 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

Eş durumundan maaş almış 

Fethiye’de 7 aylık hamile eşinin kayalıklardan iterek ölümüne sebep olduğu iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın lüks tatil fotoğraflarının ardından, SGK’dan maaş almaya başladığı da ortaya çıkarken; eşinin toprağa verilmesinin hemen ardından acele olarak veraset ilamı için başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. Katıldığı seyahatlerde ve yaşam koçluğu eğitimlerinde paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı. Bu arada olay günü Semra ve Hakan Aysal’ın Kelebekler Vadisi’ni seyretmek için kayalıklardan aşağıya inerken görüntüleri tesadüfen çeken kişinin ağabey Naim Yolcu’ya ulaştığı ve mahkemede tanıklık yapacağını bildirdiği öğrenildi. Çektiği görüntüleri de paylaşan kişinin “Bu adam ya kadını atacak, ya da kadın adamı atacak” dediği duyuluyor.  

Seydikemer’de kısıtlamada denetimler aralıksız sürdü 

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, denetimlerde bulundu. Bu kapsamda 4 araç sürücüsüne bin 374 TL idari para cezasında bulunduğu kaydedildi. 

“Oğlum beni darp etti evden kovdu"

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Durali Karatosun, oğlunun kendisini döverek evden attığını söyledi, “Can güvenliğim yok. Bu kış gününde akaryakıt istasyonundaki banklarda yatıyorum” dedi.

42 Kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 36 bin 120 tl ceza uygulandı

Fethiye’de ki 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi kısıtlamayı ihlal edenlere ceza yağdı. 42 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden dolayı 36 bin 120 TL para cezası kesilirken, 56 saatlik kısıtlamada toplam 82 bin 605 TL para cezası uygulandı. Fethiye’de İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile acil ihtiyaçlar dışında yaya olarak ya da araç ile çıkanların belgeleri denetlenirken, kısıtlamayı ihlal edenler cezasız bırakılmadı.

Köyceğiz’de kumar operasyonu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde kıraathaneye düzenlenen kumar operasyonunda 8 şahsa toplamda 32 bin 944 TL cezai işlem uygulandı.

Toplam 1711 haber.