Asayiş

Asayiş Haberleri

Tır devrildi, sürücüsü yaşamını yitirdi!

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yılın ilk ölümlü trafik kazasında devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan 1 kişide yaralandı. Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri kaza yerinde, olası yeni bir kazayı önlemek için Seydikemer, Antalya karayolunda güvenlik önlemi aldılar. F

Muğla'da 2020 yılında 354 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan şahısların 354’ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, 2020 yılında Muğla il genelinde 2 bin 353 operasyon yapıldı.

Fethiye’de kovalamaca sonucu yakalanan hırsızlık zanlısı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla kovalamaca sonucu yakalanan zanlı tutuklandı.

18 ayrı suçtan işlem yapıldı

Fethiye'de Taşyaka ve Patlangıç Mahallelerinde geceleyin pimapen zorlayarak, korkuluk sökerek ve kapı kırarak gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını takibe alan polis, ayakkabı izinden yola çıkarak şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri şüpheliyi, çaldığı eşyalarla birlikte yakalayıp 18 ayrı suç dosyasıyla adliyeye sevk etti.

Fethiye'de yılbaşında trafik denetimleri yapıldı

Fethiye’de 2020’in son gününde de trafik denetimleri sürdü.

FTSO 6 nolu konaklama hizmetleri grubu online video konferans yöntemiyle toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 6 Nolu Konaklama Hizmetleri Grubu, online video konferans yöntemiyle toplandı. 

Uyuşturucu tacirlerine düzenlenen operasyonda 3 tutuklama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu tacirlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Fethiye’de yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonu

Fethiye’de yılbaşı öncesi uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 7 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu maddeyi yılbaşında satmayı hedefledikleri öğrenildi.

2 yaşındaki Zarife Ecrin kurtarılamadı

Seydikemer İlçesinde çıkan ev yangınında mahsur kalan 2 yaşındaki Zarife Ecrin kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis hırsızlara geçit vermedi

Fethiye’nin Foça mahallesinde bir aparttan yapılan hırsızlık olayını polis kısa sürede aydınlattı.

Kahvehane baskınında 6 kişiye 23 bin 980 TL ceza

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kahvehanede kumar oynadığı tespit edilen 6 kişiye 23 bin 980 lira ceza kesildi.

Motosiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobile çarpışan motosiklet sürücüsü kadın hastanede hayatını kaybetti.

Karagözler Mahallesi’nde zincirleme kaza: 3 yaralı

Fethiye’nin Karagözler Mahallesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Akşam saatlerinde şehir merkezinden Tersane yönüne gitmekte olan 48 AER 922 plakalı araç önce seyir halinde elektrikli mopede ardından da park halindeki otomobile çarptığı kaydedildi.

Balıkçı Barınağı hırsızlığını polis aydınlattı

Fethiye’de bir barınakta bağlı olarak bulunan teknenin, motorundan yakıt deposuna ve oltalarına kadar yapılan hırsızlık, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin çabasıyla aydınlatıldı. Tuna-1 isimli teknenin, çalınan motor ve diğer kısımları, Köyceğiz’de yakalandı. Hırsızlık yaptıkları iddiası ile yakalanan iki kişi, hazırlanan suç dosyası ile Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.

Villa cinayetinde tahliye isteği yine reddedildi

Fethiye’de villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel’i (71) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı Hüsnü Ö.’nün tahliye talebi yine reddedildi. Bu cinayet ile ilgisinin olmadığını söyleyen tutuklu sanık Hüsnü Ö. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada “Tahliyemi talep ediyorum. Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıyorum. Olayla ilgim yoktur, oldukça mağdur oldum” şeklinde konuştu.

Seydikemer’de alevler seralara sıçramadan söndürüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın seralara sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.

Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı, nasıl öldürdüğünü bağ evinde anlattı

Muğla Menteşe'de yaşanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili, olayın meydana geldiği bağ evinde keşif yapıldı. Afyon Cezaevi'nden getirilen Cemal Metin Avcı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Keşif sırasında eve Pınar'ın cesedinin konulduğu varilin benzeri ve palet getirildi.

Suç makinesi 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı

Muğla’nın Menteşe İlçesinde 2 günde 3 araba gasp edip 3 kişiyi yaralayan suç makinesi Aydın Ergül, Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada yakalandığı gün evine girip ellerini ve ayaklarını bağladığı Ayşe D. İsimli kadına yönelik yağma suçundan 8 yıl 8 ay, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan ise 4 yıl olmak üzere toplam 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Dur ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan araç uzun süren kovalamaca sonucunda yakalandı. Araçta yapılan aramada kenevir tohumu çıkınca, 4 kişi gözaltına alındı.

Toplam 1711 haber.