Asayiş

Asayiş Haberleri

Düdüklü tencere emniyeti alarma geçirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir bankaya ait ATM’lerin yanında unutulan düdüklü tencere, paniğe yol açtı.

Katil Cemal Metin Avcı'nın katılacağı keşif ertelendi

Türkiye’yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetinde görülen ilk duruşmada katil zanlısının 22 Aralık 2020 Salı günü keşif yapılmasına karar verilmişti. Ancak katil zanlısı Cemal Metin Avcı keşfin yapılacağı bağ evine getirilemedi.

Pınar Gültekin cinayeti davasında kritik gün: Olay yerinde keşif yapılacak!

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde kritik gün!

İntiharı sevenlerini üzüntüye boğdu

Seydikemer’e bağlı Yaka Mahallesi Bağlımeşe Mevkii’nde yaşayan 20 yaşındaki B.K.’nın, evinde babasına ait av tüfeği ile intihar ettiği öğrenildi. Çevresi tarafından sevilen birisi olan B.K.’nın intiharı sevenlerini üzüntüye boğdu.

İngiliz sürücünün çarptığı trafik polisi ağır yaralı

Muğla’nın Ula ilçesinde yol kontrolü yapan trafik polisine İngiliz sürücünün kullandığı otomobil çarptı.

Canlarını zor kurtardılar

Fethiye Yeni Mahalle’de gece saatlerinde çıkan yangında, kızı ile yaşayan Ayşe Ülker’e ait olan ev kullanılamaz hale geldi. Tüm eşyaları yanan talihsiz kadın, devletin ve hayırseverlerin desteğini bekliyor.

13 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde yapılan operasyonda; 4 araç içerisinde Irak, İran, Mısır ve Suriye uyruklu 97 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak 13 şüpheli Fethiye Adliyesi’ne getirildi ve hakim karşısına çıkarıldı. Soruşturma sonucunda 6 kişinin tutuklandığı bildirildi.

13 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

13 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

Fethiye'de 35 Göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı operasyonda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 35 düzensiz göçmen inşaatta yakalandı.

3 bin 500 yıllık Tevrat ele geçirildi

Muğla’da tarihi eser ile ilgili bir ihbarı değerlendiren polisler alıcı kılığına girerek yurt dışına kaçırma hazırlıkları yapıldığı öğrenilen 3 bin 500 yıllık altın yazmalı ve değeri milyon dolarla ölçülen Tevrat’ı ele geçirdi.

'Üniversiteler fuhuş evleri' sözlerine Muğla'dan kınama

Katıldığı bir televizyon programında üniversiteler için 'fuhuş evleri' ifadelerini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında Eğitim Sen Muğla İl Başkanlığı kınama mesajı yayımladı.

Düzensiz Kaçak Göçmenlere Devlet Şefkati 

10 Organizatör Ve 97 Kaçak Göçmen Yakalandı 

Fethiye'de 97 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Polis ekipleri tarafından yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 97 düzensiz göçmen yakalandı, 10 organizatör gözaltına alındı.

Yalnız yaşadığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti

Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde saat 14.30 sıralarında bilinmeyen nedenle meydana gelen yangında, ev sahibinin yanarak hayatını kaybettiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınıp, söndürülürken yangında evde tek başına yaşadığı öğrenilen 59 yaşındaki Metin Uçkun’un hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu acı olayda, Uçkun’un yangın çıkan odadan balkona çıktığı, yardım istediği ve tekrar yangını söndürmek için içeri girdiği ve çıkamadığı öğrenildi.

Yüksekten düşen şahıs yaralandı

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde yüksekten düşen şahsın yaralandığı öğrenildi. Çevreden kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı vatandaşa ilk müdahalesi, ekipler tarafından olay yerinde yapıldı.

Fethiye’de yangın: 1 ölü

Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde az önce bilinmeyen nedenle meydana gelen yangında bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ortaca'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Ortaca'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Fulya Öztürk, Fethiye'de Toprağa Verildi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen 35 yaşındaki Fulya Öztürk, baba ocağı olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde dualarla ve gözyaşları içersinde toprağa verildi. Acılı anne, "Caniyi yaşatmasınlar" derken baba Ahmet Öztürk de "Sözün bittiği yer. Kadın cinayetleri durdurulsun artık" dedi.

Eski Fethiye Yazıları Kitap Oldu

***Eski ADD Fethiye şube başkanlarından Güngör Berk Fethiye ile ilgili bir gazetede yazdığı yazılarını Fethiye Belediyesinin katkıları ile kitap haline getirdi. “Eski Fethiye Yazıları” isimli kitap Fethiye Belediyesinin kültür hizmeti olarak bastırılıp, Fethiye halkına sunuldu. Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan kitap tanıtım törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı. Karaca, kitap ile ilgili olarak, “Kitap için bize geldiğinde, hiç düşünmeden evet dedik.  Bu kitap Fethiye’de yaşayan insanlara öncülük edecek” dedi.

Toplam 1711 haber.