Asayiş

Asayiş Haberleri

Yayaya Çarpan Motosiklet Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye İlçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosikletiyle çarpan sürücü hayatını kaybetti.

Kanala uçan otomobilden sağ kurtuldular

Fethiye’de kanala uçan otomobildeki iki kişi, kazayı ucuz atlattı. Kanala uçan otomobilden yaralı olarak kurtulan sürücü ve yolcusu, Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Katilin Kardeşi Mertcan Avcı tahliye edildi 

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin cinayetinde delil karartma suçundan tutuklu olan Mertcan Avcı tahliye edildi. 

"Mahkeme Diri Diri Yakılan Pınar'ın Özel Hayatını Yargılıyor"

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin üçüncü duruşması başladı. 

Fethiye'de tır kazası: 1 ölü

Fethiye’nin Göcek Mahallesinden İnlice Mahallesine doğru seyir halinde olan 48 BBM 88 plakalı tır sürücüsü 48 yaşındaki Koray Tombak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole sürüklendi. Olay sonucunda 48 yaşındaki Koray Tombak'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ayda bir uyuşturucuyla yakalanıyor

Yaklaşık bir ay önce 260 gr. esrarla yakalanıp serbest kalan şahıs, yine aynı suçu işlerken yakayı ele verdi. Huylu huyundan vazgeçmiyor dedirten şahıs, bu kez uyuşturucu türleri arasında yer alan ve Türkçe’de kokarca anlamına gelen Skunk’la yakalandı.

İtfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü 

Fethiye’nin Karagözler Mahallesi’nde bulunan yat çekek yerinde temizlik için yakılan ateş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. 

İşte mahkeme dosyasına giren Semra’nın çantası

Tatile gittiği Fethiye'de Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklardan eşi tarafından aşağıya itilerek öldürüldüğü iddia edilen 7 aylık hamile Semra Aysal'ın katil zanlısı Hakan Aysal, Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıkarken Semra Aysal’ın ağabeyi Nayim Yolcu, “kalbime taş basarak şüphelerimi aydınlatmak için Hakan’ı tatlı dille konuşturmayı seçtim” ifadelerini kullandı. Bu arada ilk duruşmada ve ifadelerinde Semra’nın telefonunu istediği çantanın Hakan’ın söylediği ‘2 metre uzaktaydı’ sözlerinin çelişkisi fotoğrafla ortaya çıktı.

Fethiye’de kumar operasyonu 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Fethiye’de bir villada kumar oynadığı bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon sonucunda 14 kişiye toplam 40 bin 34 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi. 

O cinayet şüphelisi hakim karşısına çıktı

Fethiye’ye 18 Haziran 2018 tarihinde tatile gelen ve eşi ile birlikte Kelebekler Vadisi manzarasında fotoğraf çektirirken; 300 metrelik uçuruma düşen 7 aylık hamile 32 yaşındaki Semra Aysal’ın ölümünden sorumlu tutulan eşi Hakan Aysal (40) şüpheli bulunarak tutuklanmıştı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında kasten öldürme, canavarca hisle ya da eziyet çektirerek öldürme, tasarlayarak öldürme, eşi kasten öldürmek ve gebe olduğu bilinen kadını öldürme suçu nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan Hakan Aysal, ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakan Aysal suçlamaları kabul etmediğini söylerken, maktule Semra Aysal’ın ağabeyi şüpheler arttıkça araştırmaya başladıklarını; sonunda suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

5 gün önce taşındığı evde ölü bulundu

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde bir şahsın 5 gün önce taşındığı evinde ölü bulunduğu öğrenildi.

Bu kez saç kurutma makinesinden çıktı

Fethiye’de düzenledikleri başarılı operasyonlarla  uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Şimdiye kadar akla hayale gelmeyen yerlere uyuşturucu madde saklandığına şahit olan Fethiye Narkotik polisleri, yaptıkları operasyonda yine hayretler içerisine düştü. Bu kez uyuşturucu, saç kurutma makinesinden çıktı.

Cinayet iddiasında ağabeyden ilginç detay

Tatile gittiği Fethiye'de Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklardan eşi tarafından aşağıya atılarak öldürüldüğü iddia edilen 7 aylık hamile Semra A.'nın ağabeyi Naim Yolcu, ilginç tespitlerde bulundu. Ağabey Naim Yolcu, “Baştan bu yana Hakan’ın davranışları, anlatımları, resim çekilirken tutumları, daha sonra çektiği kredileri öğrenmemiz, en önemlisi kardeşimin düştüğü 300 metrelik uçurum, bizde büyük şüphe uyandırdı. Cumhuriyet Savcılığı, gerekli araştırmaları yaptı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Kararı adalet verecektir” ifadelerini kullandı.

AKUT Fethiye ekibi mahsur kalan keçiyi kurtardı

AKUT Fethiye ekibine gelen bir ihbara göre Amintas Kaya Mezarları üzerindeki kayalıkta bir keçinin uzun süreden beri mahsur kaldığı belirtildi.

Milas'ta feci kaza

Muğla'nın Milas İlçesi Kısırlar Mahallesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, otomobil içinde sıkışan Bekir Tireli'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

2 tır, 2 otomobil, 1 otobüs birbirine girdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi. Kazada kırmızı ışıkta bekleyen yolcu otobüsüne arkadan çarpan TIR’ın sürücüsü Kemal Uyar, ağır yaralandı.

Hamile kadın için cinayet şüphesi 

Fethiye’ye tatile gelen ve eşi ile birlikte fotoğraf çektirirken 300 metrelik uçuruma düşen 7 aylık hamile 32 yaşındaki Semra A.’nın ölümünden eşi Hakan A.(40) şüpheli bulunarak; tutuklandığı ortaya çıktı. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış müebbet isteği ile dava açılan Hakan A.’nın eşini uçurumdan aşağıya iteklemek suretiyle kasten öldürdüğü iddia ediliyor. 

Zabıta ekipleri hurdacı ve dilenci denetiminde

Bodrum'da, vatandaşları rahatsız eden durumlara yönelik belediye ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Kablo hırsızları adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Fethiye’de yaşanan kablo hırsızlığı şüphelileri adliyeye sevk edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince 5 Şubat Cuma günü Foça Mahallesinde inşaat halinde bulunan villanın duvar altına döşeli elektrik tesisat kablosunun söküp, çaldığı iddiası ile gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Toplam 1711 haber.