Asayiş

Asayiş Haberleri

Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Muğla’da emniyet tarafından düzenlenen operasyonda, Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt, Marmaris’te 1869 gümrük kaçağı kol saati, olmak üzere 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.

Fethiye'de Dereye Devrilen Otomobildeki İki Kişi Yaralandı

Otomobilde buluna alkollü bayan ekiplere zor anlar yaşattı.

Dosyayı gönüllü avukat üstlendi

Fethiye’de eşi tarafından öldürülen Selvan Acar’ın dosyasını Ankara Barosu avukatlarından Fethiyeli Fatih Tahancı üstlendi. Olayın ardından Fethiye’ye gelen Avukat Fatih Tahancı, cinayete kurban giden SelvanAcar’ın annesi Cemile Kaya ve babası İsmail Yakabağ ile görüşüp; dosyayı gönüllü olarak üstlenmeyi kabul etti. Acılı anne ve baba ile görüşen Avukat Tahancı, katil zanlısının eşini daha önce yaralamış olduğunu belirterek; “Merhum komşuları tarafından, ailesi tarafından çok sevilen, sayılan aynı zamanda boşanma işlerine girdiği vakit evini Fethiye’ye taşıyan, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınmış. Topluma örnek olabilecek bir kadının ne yazık ki yaşam hakkı elinden alındı” dedi.

Eşini öldüren katil tutuklandı

Fethiye’de iki çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldüren katil koca, kasten öldürmek suçu nedeniyle tutuklanarak; cezaevine gönderildi.

“Hayvanlar kardeşimi yiye yiye bitiriyor”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki ağaçlık alanda bir köpek tarafından bulunan kafatasının, yakındaki bir tersanede boya ustası olarak çalışan ve 24 Aralık’tan bu yana kayıp olan Mehmet Ali Koran’a ait olduğunun ortaya çıkması üzerine gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mehmet Ali Koran'ın abisi Nihat Koran konuştu. Nihat Koran, kardeşinin cinayetinde başkaca faillerinde olabileceğini söyledi.

Katil Zanlısı 36 saatlik kamera görüntüleri ile yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye'nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A. cinayetin ortaya çıkmasından tam 27 saat sonra, polisin 36 saatlik kamera görüntülerini inceleyip, takip etmesi sonucu yakalandı. Katil zanlısının cinayeti 06 Aralık Pazar günü, sabah saatlerinde işleyip, kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Antalya’nın Kınık Mahallesi’nde yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A.’nın motosikletle kayıplara karıştığı bildirilmişti. Firari Tanju Y.A’nın, polis ve jandarma işbirliğinde yapılan operasyon neticesinde Antalya’nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde yakalandığı öğrenildi. Tanju Y.A, Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

Fethiye'de minibüs ile otomobil çarpıştı

Fethiye'de inşaat işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçlarda maddi hasar oluştu.

Otomobil şarampole yuvarlandı

Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole yuvarlandı.

Seydikemer İlçesi'nde meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Muğla’nın Seydikemer İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Fethiye’de koca vahşeti

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Fethiye’de iki çocuğunun annesi, 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren koca kayıplara karıştı.

Fethiye’de kısıtlamada iki kişi polisi darp etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında otomobilde alkol alan ve polis ekiplerini darp eden iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fethiye’de Uyuşturucuya Geçit Yok

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından, Antalaya’dan kurye kullanılıp Fethiye’ye getirilen uyuşturucu madde için operasyon düzenlendi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, iki kişi yakalanıp gözaltına alındı. 

15 ayrı suçtan 5 yıldır kaçan firari Seydikemer Jandarma ve Fethiye JASAT'tan kaçamadı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan şüpheli, Jandarmanın Dedektiflerinden (JASAT) kaçamadı.

İnşaattan düşen işçi yaralandı

Fethiye’de inşaatta çalışan Bayram Büyükkoca (22), bir anlık dikkatsizlik sonucu yaklaşık 3,5 metre yükseklikten aşağıya düşerek yaralandı.

Fethiye’de pompalı tüfek dehşeti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Olay yerinden kaçan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Fethiye’de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Narkotik ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyon neticesinde satışa hazır 15 gram kokain maddesi, 40 gram esrar maddesi, 56 gram skunk maddesi, 1 hassas terazi, ruhsatsız tabancı ve 14 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Uçuruma Yuvarlanan Otomobilin Sürücüsü İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otomobilin yaklaşık 30 metre uçuruma yuvarlanması sonucu, otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Suikast timi SEGBİS kanalıyla duruşmaya katılacak

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan 37 kişi için ‘Nitelikli yağma’ suçundan açılan davada 30 Kasım'da yapılacak duruşmaya sanıklar SEGBİS kanalıyla katılacak.

Toplam 1711 haber.