Asayiş

Asayiş Haberleri

Kaybolan Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Aranıyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, 2 gün önce evinden çıkan, bir daha da haber alınamayan alzheimer hastası 85 yaşındaki kadını, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve jandarma ekiplerince arıyor.

Arzu Ertan’ın Katil Zanlısı Müebbet Hapisle Cezalandırıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz yıl öldürülen 1 çocuk annesi Arzu Ertan’ın katil zanlısı Fikret Bayırlı, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Pınar’ın Katili, Güvenlik Nedeniyle Afyon’a Nakledildi

Ölümü ve öldürülme şekli tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Cezaevine nakledildi.

Muğla Cinayetinin Diğer Mağduru Eda Avcı'nın Avukatından Açıklama

Muğla cinayetinin diğer mağduru Eda Avcı'nın avukatından açıklama "Toplumdan hassasiyet bekliyoruz"

Dalaman’da Ev Yangını

Muğla’nın Dalaman ilçesinde çatısı ahşap binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, evde büyük hasar oluştu.

Saman Balyaları Yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Paşapınarı mahallesinde saman balyalarının bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

Kendisini 1,5 Yıl Taciz Ettiğini İleri Sürdüğü Adamı Tutuklattıran Tuğçe Çelik Konuştu

Bodrum’da 1,5 yıldır 46 yaşındaki N.Ş.’nin taciz ve tehdidine maruz kalan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik suskunluğunu bozdu. Yardım çığlığına duyarsız kalmayan ekipler tacizciyi 24 saat içerisinde yakalayıp adli makamlara teslim etti. Korona virüs testi de pozitif çıkan tacizcinin tutuklanması üzerine konuşan Tuğçe Çelik tacize maruz kalanların susmamasını istedi.

Marmaris’te 5 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına itilen 5 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Trafoda Çalışırken Elektrik Çarptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafoda çalışma yapan şirketi çalışanı elektrik akımına kapıldı. Mesai arkadaşları ve çevre esnafı işçiyi kurtarabilmek için seferber oldu.

Pınar’ın Katili Tek Kişilik Hücreye Konuldu

Muğla’da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı, tutuklu bulunduğu cezaevinde tek kişilik hücreye konuldu.

Marmaris'te İmitasyon Ürün Denetimi Yapıldı, Esnaf Ayağa Kalktı

Marmaris'te kapalı çarşıda açık olan bazı dükkanlara marka avukatları denetim yaptı. 200’e yakın esnaf alkış tutarak denetimleri protesto etti. Beş giyim satışı yapan dükkana işlem yapılan denetimlerde polis esnafı sakinleştirip, olay çıkmasını önledi.

Su Alan Balıkçı Teknesindeki İki Kişiyi Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde su alan balıkçı teknesindeki iki kişi sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Seydikemer’de Alevlerin Arasında Kalan Kaplumbağa Kurtarıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde anız yangında alevlerin arasında kalan kaplumbağa, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kelebekler Vadisinde Düşen Ukraynalı İki Turist 6 Saatte Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'ne patika yoldan yürüyerek inmeye çalışırken kayalıklardan düşerek yaralanan 2 Ukraynalı turist yaklaşık 6 saatlik operasyonla kurtarıldı.

Marmaris'te Balık Avında Kaybolan Gemiciyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında 19 Temmuz akşamı görev yaptıkları guletten balık avlamak için ayrılan iki gemiciden Ayhan Kemer'in cansız bedenine ulaşılmış cenazesi ailesine teslim edilmişti. Kayıp olan diğer gemici Ünsal A. ‘nın arama çalışmaları devam ediyor.

Silahla Saksılara Ateş Etti, Gözaltına Alındı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde alkollü olduğu belirlenen ve cadde üzerinde buluna saksılara ateş eden kişi gözaltına alındı.

Denize Düşen Paraşüt Pilotu Ağır Yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Babadağ’ın 1 bin 700 metre yükseklikteki pistinden single (tekli) atlayış yapan paraşütçü, kontrolünü kaybedince denize düşerek ağır yaralandı.

Uyuşturucu Tacirlerine Gece Baskını

Muğla ve ilçelerinde turizm sezonunda yerli yabancı turistleri zehirlemeye hazırlanan uyuşturucu satıcılarına yönelik Muğla NARKO ekipleri gece yarısı operasyon düzenledi.

O Sapık Tutuklandı !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 21 yaşındaki T.Ç.’yi 1,5 yıldır taciz ve tehdit ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan 46 yaşındaki Nurettin Ş. sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Şahsın saplantılı tutarsız tavırlarından dolayı akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının gözlemlenmek üzere Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözetime alınmasına karar verildi.

Toplam 1711 haber.