Asayiş

Asayiş Haberleri

Bodrum'da İki Kişiyi Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, balık çiftliğinde çalışan Hasan Yanık (39) ile Hamdi Ekim Serdaroğlu'nu (26), kafalarından vurarak öldüren ve polis tarafından yakalanan M.V.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öfkeli Koca Tartıştığı Karısını Tüfekle Vurarak Öldürdü

FERDİ YAVUZ- Kadın cinayetlerine her gün yenisi ekleniyor. Milas’ta karısıyla tartışan ve sinirlerine hakim olamayan koca, eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

Bodrum’a Ayağa Kaldıran Katil Zanlısı Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, balık çiftliğinde çalışan Hasan Yanik (39) ile Hamdi Ekim Serdaroğlu’nu (26), kafalarından vurarak öldüren katil zanlısı M.V.A., polis ekipleri tarafından börek yerken yakalandı. Zanlının yakalanma anları ise çevrede bulunan güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Uçuruma Düşmekten Son Anda Kurtuldular

Muğla'nın Marmaris ilçesinde otomobilin içinden manzarayı izleyen aile, aracın uçuruma sürüklenmesi ile can haliyle kendilerini dışarı atarken, aracı çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Turgut Şelalesi'ne Yiyecekle Giren Yerli Turistlerin Aracını Haritaya Çevirdiler

Korona virüs nedeniyle zor günler yaşayan ve bu yıl umudunu yerli turiste bağlayan turizm beldelerinde sorumsuz kişilerin yaptıkları görenleri adeta pes dedirtiyor.

Kelebekler Vadisinde Mahsur Kalan Tatilciyi JAK ve AKUT Kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki, Kelebekler Vadisi'nde uçurumda mahsur kalan tatilci JAK ve AKUT ekipleri tarafında yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonunda kurtarıldı.

Araçta Sıkışan Kadını İtfaiye Kurtardı

FERDİ YAVUZ- Marmaris’te dereye uçan araçta sıkışan kadını itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaptansız Bot Korkuttu !

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi'nde çarpışan iki zodyak bottan birinin kaptanı denize düşünce, uzun süre kaptansız bir şekilde seyreden bot herkesi korkuttu.

Bodrum'u Karıştıran Çifte Cinayetin Nedeni Belli Oldu

Bodrum'da 2 kişinin kafasından vurarak infaz edilmesiyle ilgili ayrıntılar netleşti. Balık çiftliğinde çalışan silahlı saldırı şüphelisi ile öldürülen Hasan Yanik'in olaydan bir gün önce tartışma yaşadığı öğrenildi. İnfaz edilen su ürünleri mühendisi Hamdi Ekim Serdaroğlu ise Yanik'in ölümünü gördüğü için vurulduğu ortaya çıktı.

Milas'ta Feci Kaza

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

İnfaz, Bodrum'u Kırmızı Alarma Geçirdi

Bodrum'da 2 kişiyi uykusunda kafasından vurarak infaz eden cinayet zanlısı havadan, karadan ve denizden aranıyor. İlçeyi kırmızı alarma geçiren cinayet zanlısı nedeniyle Bodrum'un tüm giriş çıkışları tutuldu.

Fethiye'de Ormanlık Alanda 54 Kaçak Göçmen Yakalandı

Bir ihbarı değerlendiren Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla yurtdışına kaçmak isteyen düzensiz göçmenlere operasyon düzenledi. 53'ü Pakistan, biri Faslı 54 kaçak göçmen Karagözler Mahallesi Tersane Mevkii'nde ormanlık alanda yakalandıktan sonra gözaltına alınıp Gazi Ortaokulu Halı Sahası'na getirdiler.

Muğla Valiliği’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Muğla Valiliği'nde görev yapan yetkililerin isimleri kullanılarak, art niyetli kişi ya da kişilerin iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından özellikle tekerlekli sandalye talep etmek suretiyle yardım talebinde bulundukları öğrenildi. 

Güleda Cankel'in Davası Ertelendi

Isparta’da eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülen Güleda Cankel cinayeti davasının üçüncü duruşmasında sanık vekili, ‘reddi hakim’ talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, talebin görüşülmesi için davayı 20 Ağustos’a erteledi. Cankel ailesinin avukatları, sanık tarafının bu hareketini ‘yargılamayı geciktirmeye yönelik davranış’ olarak değerlendirdi.

Muğla'ya Tatile Gelen Gençler Ölümden Döndü

Manisa'dan Muğla'nın Ula İlçesi sakin kent ünvanlı Akyaka Mahallesi'ne tatile giden gençlerin aracı Menteşe'de yol üzerinde yandı. İtfaşiye tarafından müdahale edilerek söndürülen araçtaki kişiler ölümden döndü.

Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Marmaris’te düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Seydikemer’deki Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde otomobille kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Bodrum Açıklarında Makine Arızası Yapan Tekne Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Görecek Adası açıklarında makine arızası yapan 8,5 metre boyundaki tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Dolandırıcıların Hedefi Yaşlılar !

FERDİ YAVUZ- Muğla’da yaşayan 75 yaşındaki İffet Zeynep Gökay dolandırıcıların hedefi oldu. Gökay’ı, FETÖ bahanesiyle dolandırarak yaklaşık 220 bin lirasını alan şüpheliler Adana’da gezerken polis çevirince yakayı ele verdi.

Toplam 1711 haber.