Asayiş

Asayiş Haberleri

Polisin Alkollü Şahısla İmtihanı

FERDİ YAVUZ- Muğla’da aldığı aşırı alkol nedeniyle sokak ortasında sızıp kalan şahıs, emniyet güçlerine zor anlar yaşattı. Bir şahsın bahçe duvarının dibinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar olayı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve bekçiler, alkollü olduğu anlaşılan şahsı uyandırmak için büyük çaba harcadılar.

Yüzlerindeki Maskeye Rağmen Yakalandılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde marketlerden yüklü miktarda pil çalarak kiralık otomobille kaçan 2 şüpheli İzmir'de yakalandı.

Yanan Evini Kurtarmak İsterken Dumandan Zehirlendi

Bodrum’da bir evde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluşurken, evini kurtarmak isteyen 1 kişi ise dumandan zehirlendi.

Seydikemer’de Çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, büyümeden söndürüldü.

Ev Satmak İçin Datça’ya Gelip Kaybolan Şahsın Cesedi Bulundu

Yaklaşık 3 gün önce damadının Datça’da bulunan evini satmak için İstanbul’dan Datça’ya gelen ve bir anda ortadan kaybolan 74 yaşındaki Tanju Erkut’un cesedi bulundu. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu ilçe merkezine yakın inşaat halindeki bir sitedeki binada ölü bulunan Tanju Erkut’un cesedi otopsiye alındı.

Muğla'da 41 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla açıklarında lastik bot ile Yunanistan adalarına geçmeye çalışan ve Yunan Sahil Güvenlik botları tarafından Türk karasularına itilen 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Dilberoğlu “Şahıslar Gözaltına Alınıp Adliyeye Sevk Edildi”

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Köyceğiz’de trafik ekiplerine yönelik yapılan saldırı gerçekleştiren şahısların gerekli tutanaklarla gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiğini açıkladı.

Belediyede Etek Altı Görüntü Skandalı!

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir kadının, merdivenden çıkarken telefonla etek altı görüntülerini çektiği ileri sürülen ve kendisi de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir erkek hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Ev Satmaya Geldi Kayıplara Karıştı

İstanbul'dan geçtiğimiz gün damadının evini satmak için Datça'ya gelen 74 yaşındaki şeker hastası Tanju Erkut'tan 2 gündür haber alınamıyor. Yaşlı şahsı bulmak için tüm ekipler seferber olurken, Datça'ya gelen Erkut Ailesi, babalarının bulunması için herkesten yardım istedi.

Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir aracın motor kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Seydikemer’de Traktör Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Trafik Kontrolü Sırasında Polisleri Linç Ettiler

FERDİ YAVUZ- Ehliyetsiz sürücü ve arabadaki grup trafik polislerine saldırdılar.

Kadın Sürücü Ölümden Döndü

Dalaman-Fethiye karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü takla atan araçtan yaralı olarak kurtarıldı.

Bodrum’da Silahlı Gruplara Operasyon

Bodrum’da silahlı iki grup arasında gerçekleşen silahlı tehdit sonrası Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri iki gruptan 12 kişiyi gözaltına alırken ruhsatsız silahla ele geçirildi.

Seydikemer'de Dört Ayrı Anız Yangını Paniğe Neden Oldu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan dört ayrı anız yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Hediyelik Çanta İçinde Uyuşturucu Kaçakçılığı

Muğla’nın Menteşe, Marmaris ve Milas ilçelerinde üç araç ve hediyelik çanta satan iş yerinde yapılan aramada kadın çantası içinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bayram Sabahı Kız Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Ramazan Bayramı sabahı kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden şahıs, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bot Kazası Saniye Saniye Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Bodrum’da 20 yaşındaki bir gencin yaşamını yitirdiği bot kazası saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bodrum’da Korkutan Yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü.

Toplam 1711 haber.