Asayiş

Asayiş Haberleri

Kafası Demir Boruya Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kafası demir boruya sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Milas'ta Silah Operasyonu

Muğla’nın Milas ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 28 adet silah, 2025 adet fişek ele geçirildi.

Marmaris’te Üzerine Su Deposu Düşerek Ölen Genç Toprağa Verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dün akşam üzeri bir restoranın bahçesinde arkadaşları ile otururken, yan taraftaki apart otelin çatısındaki 1,5 tonluk su deposunun üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki genç Batuhan Kaan Gül toprağa verildi.

Terhisine Bir Gün Kala Kazada Yaşamını Yitiren Asteğmen Toprağa Verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) terhisine bir gün kala trafik kazasında hayatını kaybeden 39.uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığında görevli 26 yaşındaki Teğmen Taylan Ekerel, düzenlenen törenle Muğla’nın Fethiye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Milas'ta Otomobil Küle Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yanan otomobil kullanılmaz hale geldi.

18 Yaşındaki Gencin Feci Ölümü

Muğla’nın Marmaris ilçesi Uzunyalı mevkiinde arkadaşlarıyla bir restorana yemek yemeye gelen ve sırasını beklemek için bir koltuğa oturan 18 yaşındaki gencin üzerine 1 tonluk su deposu düştü. Talihsiz genç olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, Cumhuriyet Savcılığı feci ölüm ile ilgili soruşturma başlattı.

Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu

FERDİ YAVUZ- Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’nde, Muğla’da emniyet tarafından, zehir tacirlerine darbe vuruldu.

Koçu Çöpe Atıp, Ölüme Terkettiler !

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’nde çöp konteynerinden koç çıktı. Ağzı bağlı bir çuvalın içinde bitkin vaziyetteki koç tedavi altına alınırken, koçu çöpe atan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ortaca’da Kereste Deposunda Çıkan Yangın Hasara Neden Oldu

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kereste deposunda çıkan yangın hasara yol açtı.

Denizden Çıkan Turistler Yangını Söndürmeye Gitti

Muğla Bodrum’da makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan çalışmalarla söndürülürken 10 hektar alan kül oldu. Denize giren turistler ve bölge halkı yangını söndürmek için uzun süre çaba sarf etti.

Bozarmut'ta Trafik Kazası

Muğla’da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü bariyerlere çarpması sonucu takla atarak karayolunda ters dönerek durabildi.

Fethiye'de Kaybolan Tatilciyi JAK Timi Buldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde doğa yürüyüşünde kaybolan tatilci, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu.

Buhar Kazanı Patladı: 1 Yaralı

Milas’ın Dörttepe Mahallesi'nde bulunan bir strafor fabrikasında patlama meydana geldi. Olayda yaralanan bir kişi yaralandı.

Fethiye’de FETÖ/PDY Operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan ve etkin pişmanlıktan faydalanan örgüt üyelerinin ifadelerinde ismi geçen ve sorumlu olduğu askerlere talimat veren bir avukat gözaltına alındı.

Lüks Villayı Kenevir Tarlasına Çevirmiş

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki lüks bir villaya narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 861 kök Hint keneviri, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 327 mermi ile 2 adet kelepçe ele geçirildi.

Polis Memuru Yuvarlakçay’da Boğuldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Yuvarlakçay’da serinlemek için suya giren 35 yaşındaki polis memuru boğularak hayatını kaybetti.

Türkiye-İngiltere Arasında Silah Kaçakçılığı Yapan Suç Örgütüne Operasyon

İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, uluslararası silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 13 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İtfaiyeden Yılan Yakalama Operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir apartmanın merdiven boşluğuna giren yaklaşık 2 metre boyundaki yılan itfaiye ekibi tarafından yakalanarak doğaya salındı.

Kuyuya Düşen İneği İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesinde çevresi taş duvar örülü su kuyusuna düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Toplam 1711 haber.