Asayiş

Asayiş Haberleri

Mahalleli Yangını Söndürmek İçin Seferber Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çıkan yangını söndürmek için mahalleli seferber oldu. Mahalle sakinlerinin ellerinde hortum ve kovalarla müdahale ettiği yangında iki minibüs zarar görürken, karaya çekilen bir sürat teknesi de küle döndü.

Otomobil Tıra Ok Gibi Saplandı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde yol kenarında park halindeki tıra arkadan çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Şehit Eşinden Yürek Burkan Veda

Eskişehir’de görevden dönerken yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 28 yıllık polis memuru Cengiz Kuloğlu için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Düzenlenen törende gözyaşlarını tutamayan şehidin eşi Filiz Kuloğlu, “Oğlumuz bize emanet, okutacağım mezun edeceğim ve senin huzuruna getireceğim” dedi.

Yatağan'da Trafik Kazası

Yatağan’ın kırsal Turgut ve Zeytinköy Mahallesi arasında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

MUĞLAYA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

FERDİ YAVUZ- Muğlalı polis memuru Cengiz Kuloğlu görev yaptığı Eskişehir’de meydana gelen trafik kazası sonrası şehit oldu.

Dolandırıcılar ‘Kartal Pençesi’nden kaçamadı

FERDİ YAVUZ- Kendilerini polis, savcı ve hakim olarak tanıtarak Türkiye'nin 5 farklı ilinde dolandırıcılık olayına adı karışan ve Muğla polisi tarafından ‘Kartal Pençesi’ operasyonuyla gözaltına alınan 17 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Datça'da Kamyonet Uçuruma Devrildi

Muğla'nın Datça ilçesinde kamyonetin uçuruma devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Polise Ruhsat İçinde Rüşvet Teklifi !

FERDİ YAVUZ- Muğla’da trafik polislerine, ruhsat içinde 100 TL rüşvet talebi sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

1 Milyon 815 bin TL’lik Dolandırıcılık !

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kendilerini polis, savcı ve hakim olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 17 şüpheli Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Dolandırıcıların ilk belirlemelere göre toplam 1 milyon 815 bin TL tutarında dolandırıcılık gerçekleştirdikleri belirlendi.

Son Anda Kurtuldu

Milas Halil Bey Bulvarı'nda Alperen Dere idaresinde seyreden 48 LR 283 plakalı otomobilin motor bölümünde yangın çıktı.

60 Sığınmacı Kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına itilen iki ayrı grupta toplam 60 sığınmacı kurtarıldı.

Muğla Ortaca'da Otel'de Patlama Oldu, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla Ortaca'da bir otelde meydana gelen patlama sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Cehennem Melekleri'nin Lideri Gözaltına Alındı

FERDİ YAVUZ- 2019 yılında Bodrum’da iki kişinin öldürülmesi olayına adı karışan ve İnterpol tarafından da aranan ulusal suç örgütü Hells and Agels ‘Cehennem Melekleri' suç örgütünün lideri Necati Arabacı Muğla KOM ekiplerince Çeşme’de gözaltına alındı.

İmara Aykırı Yapılarda Yıkımlar Sürüyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, kaçak ve imara aykırı yapılarla ilgili denetimlerini sürdürürken, diğer taraftan da yasal süreçleri tamamlanan yapı ve eklentilerin yıkımına ara vermeden devam ediyor. 

Otomobil Yolcu Minibüsüne Çarptı: 7 Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobilin yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Fiber Teknede 11 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde fiber tekne içinde sürüklenen 11 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarıldı.

Bodrum'da Akıl Almaz Cinayet !

FERDİ YAVUZ- Bodrum’da metruk bir otelde arkadaşını defalarca bıçaklayarak hunharca öldüren katil zanlısının, cinayeti işledikten sonra denize giderek üzerindeki kan izlerini yıkadığı ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi sahilde uyuduğu öğrenildi.

Dalaman'da feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Fethiye'de 4 Yıl Önce Kaybolan Kişinin Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2016 yılından bu yana haber alınamayan kişinin, iki arkadaşı tarafından öldürülüp, cesedi parçalanarak ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Toplam 1711 haber.