Asayiş

Asayiş Haberleri

Milas'ta Traktör Devrildi; 1 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Bodrum ve Dalaman’da Uyuşturucu Operasyonu

Dalaman ve Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri beş ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yunan Sahil Güvenliği Yine Ölüme Terk Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Kargı Adası açıklarında yarı batık vaziyette kurtarılmayı bekleyen 16 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Evden Kaçan 3 Kızın Başına Gelmeyen Kalmadı !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde küçük yaşta evden kaçan 3 kız çocuğu tanıştıkları kişiler tarafından taciz edildi, uyuşturucuya alıştırılıp sattırıldı ve hırsızlık yaptırıldı. Mide bulandıran olayda jandarma ekipleri 15 şüpheliyi eş zamanlı operasyonda yakalarken 3 kız çocuğunun macerası kabusa döndü. Kız çocukları evden kaçtıkları günden itibaren geçirdikleri 6 ayda hayatlarının şokunu yaşadı.

Bodrum'da Yine Aynı Olay !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde içme su hattı borusu patladı. Patlama sırasında yoldan geçen otomobil sürücüleri neye uğradığını şaşırdı.

Emniyet’ten, Muğla’da HDP’nin Eylemine Yasak

FERDİ YAVUZ- Muğla Valiliği tarafında yapılan yazılı açıklamayla, ‘Demokratik Mücadele Programı’ adı altında yapılması planlanan eylem, etkinliklere katılmak için hareket edecek grupların kente giriş ve çıkışlarını 15 gün süreyle kısıtlandı. Ayrıca toplantı, gösteri, yürüyüşler, açık hava toplantısı, toplu karşılama ve uğurlamalar da 15 gün süreyle yasaklandı.

Ormanlık Alanda Kaybolan Tatilciyi JAK Timi Buldu

Fethiye ilçesinde doğa yürüyüşünde kaybolan tatilci, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu.

Motoru Arızalanan Balıkçı Teknesi Kurtarıldı

Fethiye Körfezi Kızılada açıklarında motoru arıza yapan ve sürüklenen balıkçı teknesi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından limana çekildi.

Menteşe'de Çalınan Köpek Sahibine Teslim Edildi

Muğla'nın Menteşe İlçesi Doğanköy Mahallesinde evinin önünden köpeğinin çalındığını güvenlik kamerasından tespit eden 61 yaşındaki Ummuhan Döğerli Tarçın isimli köpeğine kavuştu.

Köyceğiz’de Oto Hırsızı Kıskıvrak Yakalandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde polis ekipleri tarafından oto hırsızlığına yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Yunanlılar Ölüme Terk Etti, Türk Sahil Güvenliği Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yunanlılar trafından geri itilen bir grup düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bodrum'daki Trafik Kazasında 8 Kişi Yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamyon ile işçileri taşıyan minibüsün çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Alacakları İçin Adam Kaçıran 3 Kişi Tutuklandı

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden bir kişiyi kaçırmaktan gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

Marmaris’te Helikopter Destekli Tefeci Operasyonu

Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris’te zaaflarından yararlandıkları vatandaşları hileli olarak üretilen zar ve iskambil kağıtları ile kumar oynatarak borçlandıran, ekonomik sıkıntılarını istismar ederek yüksek faizle para vererek tefecilik yapan, zorla senet imzalattırdıkları şahıslardan haksız kazanç elde eden 2 farklı organize suç örgütüne, helikopter destekli operasyon düzenlendi.

336 Promille Kaza Yaptı !

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, alkollü bir sürücünün kullandığı cip, önce bir otomobile çarptı, ardından hızını alamayarak ormana girdi.

Trafik Polislerine Linç Girişimine 2 Tutuklama !

Köyceğiz'de polis kontrol noktasından kaçtıktan sonra kendisini takip eden polislere linç girişiminde bulunan dört kişiden ikisi tutuklandı.

Bodrum'da Trafik Kazası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde akıllı kavşağa hızlı giren otomobil taklalar attıktan sonra durabildi. 4 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüleri ise bir iş yeri kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Firari Aydın Ergül Tutuklandı

FERDİ YAVUZ- Firari Aydın Ergül, Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığınca tutuklandı. Ergül, Düğerek E Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Sakar Rampasında Kaza: 6 Yaralı

Muğla-Antalya karayolu Sakartepe rampasında meydana gelen kazada aynı araç içinde bulunan ikisi çocuk 6 kişi hafif yaralandı.

Toplam 1711 haber.