Asayiş

Asayiş Haberleri

Firari için Özel Hareket Operasyon Düzenledi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Aydın’dan gasp ettiği araç ile kaza yapan şahsın yakalanması için Karabağlar Yaylası'nda arama çalışmaları sürüyor.

5 Katlı Binanın Çatısında 5 Kişinin Tehlikeli Keyfi ! 

FERDİ YAVUZ- Muğla'da 5 katılı bir binanın çatısında 5 kişinin oturması yürekleri ağıza getirdi. 2’si çocuk toplam 5 kişi, çatıda uzun bir müddet oturarak sohbet ettiler. 

Firari Her Yerde Aranıyor !

Cezaevinden firar ederek 2 araç çalıp 3 kişiyi yaralayan firari Aydın Ergül, her yerde aranıyor.

Zehir Tacirleri Tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan iki farklı operasyonda yakalanan uyuşturucu tacirleri sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Fethiye’de Kaçak İçki Operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde turizm sezonu öncesi çok sayıda kaçak içki ve imalatında kullanılan malzeme ile bandrolsüz tütün polisin başarılı operasyonu ile ele geçirildi.

Alevler Ahşap Evi Yuttu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, çıkan yangında 2 katlı ahşap ev tamamen yandı. Çıkan yangın sonrası bir anda alev topuna dönen ev kullanılamaz hale geldi.

Film Gibi Firar !

FERDİ YAVUZ- Aydın’ın Nazilli ilçesinden cezaevinden firar eden Aydın Ergül, Yatağan’da bindiği taksiyi gasp etti. Ardından Muğla’da başka araç çaldı, 3 tütün işçisini yaraladı ev kayıplara karıştı.

Datça’daki Şüpheli Ölümün Sebebi Belirlendi

Geçen hafta damadına ait evi satmak üzere İstanbul’dan Datça’ya gelen ve burada kaybolduktan sonra cesedi bulunan 74 yaşındaki Tanju Erkut’un ölüm sebebi belirlendi.

Bodrum’da Feci Kaza: 2’si Ağır 3 Yaralı

Bodrum’da bir kamyonetle otomobilin karıştığı trafik kazasında 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.

Köyceğiz’de Polis Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da Narkotik Ekipleri Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Muğla’nın Marmaris, Bodrum ve Milas ilçelerinde Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen 5 ayrı operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın'da Firar Etti Muğla’da Aranıyor

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden kendisini Muğla'ya götürmesi için anlaştığı şoförü gasp edip otomobilini çalan cezaevi firarisi, Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde kaza yaptı. 3 tütün işçisini yaraladıktan sonra yaya olarak yeniden kaçan firarinin, Karabağlar Yaylası'nda başka bir araba çalarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Menteşe'nin tüm çıkışlarında güvenlik önlemi alan polis ekipleri her yerde şahsı arıyor. 

2 Motosiklet Çarpıştı, 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Dalaman-Fethiye çevre yolunda 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Elektrik Hattına Dolanan Uçurtma Yangın Çıkardı

Muğla'nın Yatağan ilçesi'nde elektrik hattına dolanan uçurtma yangına sebep oldu. Kuru ot yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Köyceğiz’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Şüpheli Araçtan Silah ve Uyuşturucu Çıktı

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince tespit edilen şüpheli bir araç durdurularak arama yapıldı. Araçtan ruhsatsız silah ve uyuşturucu çıktı.

Fethiye’de Bariyere Çarpan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Milas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan bir kişiyle bağlantısı olduğu tespit edilen şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Toplam 1711 haber.